Frizura koja ističe lice i pristaje svakoj ženi: Kontrastni pramenovi su u trendu i ove sezone

Čini se da pramenovi nikada ne izlaze iz mode i da će uvek biti atraktivni i moderni

  • 0
Frizure Foto: Instagram

Većina žena često želi da promeni nešto na sebi, a kada se odluče na veliku promenu uglavnom prvo krenu od kose. Međutim, tada nastaje i problem - šta uraditi sa frizurom, kako ofarbati kosu i da li će joj promene pristajati. Za razliku od potpunog farbanja, pramenovi su idealan način da tesitirate svetliju nijansu boje na svojoj kosi.

Plavi pramenovi mogu biti pravo osveženje za frizuru. Uz nijansiranje kose možete dobiti potpuno drugačiji izgled i uopšte nije bitno da li je kosa smeđa, plava, crvena, kratka ili duga. Uklapaju se podjednako sa ravnom i kovrdžavom kosom i savršeno pristaju svakoj frizuri.

Evo zanimljivih predloga za plave pramenove u različitim nijansama, na potpuno različitim frizurama.

1. Boja bakra i plavi pramenovi

Možda niste razmišljali o tome, ali vaša bakarna boja kose ili pak crvena, zaista može lepo da izgleda sa plavim pramenovima koji će napraviti savršen kontrast. Ukoliko ne želite veliku razliku u boji, onda se operedelite za pramenove u karamel nijansi. 

2. Frizura koja pristaje i brinetama 

Platinasti pramenovi na tamno smeđoj kosi izgledaju trendi i urbano, pa ako ste osoba koja voli da eksperimentiše, onda je ova frizura stvorena za vas. 

3. Uvijeni svetli pramenovi

Ukoliko prirodno imate svetliju boju kose, pramenovi par tonova svetliji učiniće da kosa izgleda besprekorno. Svetlija nijansa tankih pramenova zlatnog sjaja osvežiće jednolične tonove i dati kosi volumen.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA