≫ 

Tatjana jedinstvenom tehnikom tetoviranja prekriva bolne ožiljke od opekotina i vraća osmeh na lice

Svesna pozitivnih reakcija svojih klijenata i činjenici da zaista nekome promeni život, ova 23-godišnjakinja nudi i besplatne konsultacije

  • 0
Tatjana Printskrin: TikTok/perfectmatchtattoo

Tatjana (23) je tatu umetnica iz San Franciska i ima samo jednu misiju: da pomoću jedinstvene metode ljudima vrati osmeh i samopouzdanje. Naime, ona radi sa osobama koje su preživele opekotine ili imaju trajne ožiljke od saobraćajnih nezgoda, a poseban fokus je na osobama koje su bile žrtve porodičnog nasilja i osobe koje imaju vitiligo. 

Tatjana je, kako kaže, oduvek bila zainteresovana za razne oblike umetnosti, pa je saznavši pre par godina za medicinsku tetovažu, otkrila i svoj životni poziv.

- Oduvek su me fascinirale boje i umetnost, a onda sam spojila to dvoje - rekla je Tatjana koja zahvaljujući svojoj posvećenosti na prvi pogled može da odredi nečiji ton i podton kože i tako odabere pravu nijansu koja će se stopiti i izgledati potpuno prirodno.

Ova devojka za prikrivanje ožiljaka koristi manje poznatu tehniku u kojoj se uopšte ne upotrebljava mastilo.

- Reč je o nešto drugačijoj metodi tetoviranja sa posebnom mešavinom seruma koji duboko prodiru u kožu, puni su vitamina i izazivaju prirodno pomlađivanje i regeneraciju tkiva - objasnila je ova talentovana devojka.

Metoda koja će na nekome služiti da mu što bolje prikrije ožiljke zavisi, objasnila je, od više faktora, poput životnog doba, boje i teksture kože, kao i veličine zahvaćene površine na telu.

@perfectmatchtattooIt’s called scar/stretch mark camouflagex , or paramedical tattooing! Can also be done on surgery scars, self harm scars, burns, etc.♬ Aesthetic Girl - Yusei

Svesna pozitivnih reakcija svojih klijenata i činjenici da zaista nekome promeni život, ova 23-godišnjakinja nudi i besplatne konsultacije, a na svom nalogu na TikToku objavljuje video-snimke sa svojim radovima. 

Kako kaže, srećna je što može da pomogne ljudima da se bolje osećaju u svom telu, zbog čega svoj posao više doživljava kao dobro delo. 

- Iako su meni strije i ožiljci lepi jer često pričaju životne priče o nečijoj snazi, razumem potrebu da osoba sakrije ono što joj veći deo života smeta ili je podseća na neku traumu - ispričala je ova devojka, svesna da ožiljci na ljude utiču i psihološki, te im često ometaju svakodnevni život.

- Ja sam svojim klijentima zahvalna više nego oni meni, jer svakodnevno imam priliku da učestvujem u nečijem ličnom razvoju i uzdizanju iznad onog što ga je nekad obeležavalo, a što je želeo da ukloni, a to mi pruža ogromno zadovoljstvo - zaključila je Tatjana.

Video: Duško je iglom ubo svoje lice i telo više od milion puta jer mu se tako sviđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA