≫ 

Za talase u kosi ne treba vam ni presa, ni figaro: Trik za savršenu frizuru pomoću kaiša od bade mantila

Žene su oduševljene ovim efikasnim rešenjem

  • 0
Devojka, žena, kosa, frizura Foto: Shutterstock

Frizure koje su u trendu dolaze i prolaze, ali je jedna ipak večna - reč je, naravno, o talasima u kosi koji pristaju svakom obliku lica i dužini. Žene sve češće brinu o svojoj kosi, a popularni proizvodi za njeno stilizovanje, kao i pegle i figaro, pali su u drugi plan.

Svim ženama je poznato da električni uređaji za pravljenje lokni i ispravljanje kose oštećuju vlasi. Zbog toga nikada nije na odmet naći neko prirodno rešenje za željenu frizuru, bez oštećivanja kose.

Jednu odličnu tehniku za dobijanje raskošnih talasa pokazala je urednica portala za lepotu Ele Turner. Sve što vam treba jeste kaiš od bade-mantila.

Brzo, jednostavno, bez prevelikog truda, a rezultat je fantastičan - što dokazuje i sama Ele koja kosu uvek uvija na taj način. Kako kaže, ovaj trik je najbolje isprobati na čistoj i suvoj kosi, pre spavanja. 

Prvo što treba da uradite je da stavite kremu koju inače stavljate posle sušenja kose, a onda prebacite kaiš bade-mantila preko sredine glave, gde ćete ga zakačiti šnalom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by E L L E T U R N E R (@elleturneruk)

Kosu uvijte oko kaiša sa obe strane, zavežite gumicom na kraju, a onda tu improvizovanu pletenicu uvrtite u punđu i dobro učvrstite viškom kaiša. Posle svih koraka koje ste uradili, ostavite kosu obavijenu oko kaiša nekoliko sati, a za najbolji efekat poželjno je da prespavate tako.

Prilikom skidanja kaiša sa glave budite oprezni i nemojte previše vući kosu, već je protresite rukama i nanesite fiksator.

Video: Zaista se pravi za 2 minuta, ovo je savršeno: Žene na Instagramu poludele za brzom frizurom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA