Vaša lepota u rukama vrhunskih stručnjaka: Najpopularniji estetski tretmani u Beogradu

Dr Konstantinos Michos i dr Konstantinos Bourelakis objedinili su estetsku i plastičnu hirurgiju sa kliničkom dermatologijom u beogradskoj klinici „Perfectum Aesthetics“

  • 5
Klinika Perfectum Aesthetics Do Konstantinos Bourleakis i dr Konstantinos Michos; Foto: Milena Đorđević

U srcu Dedinja, u Ulici Milana Antonovića 6, otvorena je jedinstvena klinika za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju „Perfectum Aesthetics“.

Uz poštovanje epidemioloških mera, otvaranju je prisustvovao veliki broj uglednih zvanica iz sveta medicine, članova diplomatskog kora i javnih ličnosti.

Inovativnu tehnologiju i metode implementirane u estetske protokole u „Perfectum Aestheticsu“ sprovode vrhunski stručnjaci iz oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije, kao i estetske medicine – dr Konstantinos Michos i dr Konstantinos Bourelakis. Stručnjaci iz Grčke napravili su sinergiju estetske i plastične hirurgije sa kliničkom dermatologijom, u želji da odabranoj klijenteli pomognu da postigne svoj cilj i u skladu sa medicinskim protokolima poboljša svoj prirodni izgled.

Konsultacije pre svakog tretmana

Neinvanzivni tretmani poput botoksa, filera, medicinskih niti, popularnog PRP tretmana krvnom plazmom, frakcionih lasera, mezoterapije, hemijskog pilinga, mezoterapije mikroiglicama, dermoskopije, LED fototerapije, kao i invanzivnih metoda zatezanja kapaka, povećanja grudi i liposukcije, odnosno lipofilinga sprovode se po najvišim medicinskim standardima.

Pre obavljanja bilo kog tretmana neophodne su početne privatne konsultacije koje pomažu klijentu da definiše svoje želje i očekivanja i omogućavaju lekarima da predstave relevantne opcije koje su klijentu na raspolaganju.

Konsultacija podrazumeva opsežno beleženje celokupne istorije bolesti, kao i klinički pregled lekara. Potom stručnjaci predlažu klijentu opcije tretmana koji su mu na raspolaganju, u skladu sa njegovim potrebama i željama, a na osnovu istorije bolesti i kliničkog statusa.

Stručnjaci, takođe, odgovaraju na sva dodatna pitanja u vezi sa predloženim tretmanima kako bi klijent na vreme i iscrpno bio informisan o svim detaljima i doneo odluku o odlasku na tretman.

Takođe, doktori su dostupni i za sva pitanja klijenata tokom oporavka.

Stručnjaci svetskog glasa

Dr Konstantinos Bourelakis je doktor estetske medicine, koji radi u Beogradu od 2011. godine. Posle završenog Medicinskog fakulteta u Srbiji, radio je u Vojnoj bolnici u Atini, a po povratku u Beograd završio je poslediplomske edukacije iz oblasti akupunkture i tradicionalne kineske medicine pri Evropskom centru za mir i razvoj Univerziteta za mir Ujedinjenih nacija. Potom se usavršavao kroz brojne edukacije u oblasti estetske dermatologije i anti-aging medicine.

Jedan je od prvih lekara u regionu koji primenjuje estetsku akupunkturu i estetski cupping sa izuzetnim rezultatima.

Dr Bourelakis završava specijalizaciju iz dermatologije na Kliničkom centru Srbije u Beogradu i posvećen je daljim usavršavanjima svojih veština u oblasti estetske medicine, prateći kontinuirano brojne edukacije, seminare i kongrese, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Član je Srpskog lekarskog društva, Udruženja dermatovenerologa Srbije, Udruženja interdisciplinarne estetske i anti-aging medicine Srbije (SESIAM) i Asocijacije srpske kozmetske i estetske dermatologije (ASKED).

Dr Konstantinos Michos je licencirani plastični i rekonstruktivni hirurg, koji je medicinsku praksu stekao u Grčkoj i Velikoj Britaniji. Trenutno živi na relaciji Atina - Beograd.

Dr Michos prvobitno je diplomirao na Medicinskom fakultetu u mestu Joanina u Grčkoj, gde je kasnije u Univerzitetskoj bolnici specijalizirao Opštu hirurgiju. Specijalizaciju iz plastične hirurgije je završio u Velikoj Britaniji, na Odeljenju za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju bolnice “St. Thomas” u Londonu, kao i na Odeljenju za opekotine bolnice “St Andrev’s” u Brumfildu, Eseks, Velika Britanija.

Pored obimnog usavršavanja i iskustva koje je stekao radom u bolnici, dr Michos je stekao i diplomu iz farmacije na Farmaceutskom fakultetu NKUA iz Atine, kao i master diplomu iz kliničke farmacije na Odeljenju za farmaceutsku tehnologiju, NKUA.

Pored formalne akademske karijere, dr Michos je posvećen kontinuiranom unapređivanju i širenju svoje stručnosti, pohađanjem mnogobrojnih seminara i kurseva tokom godine, kako bi osigurao da ostane u samom vrhu primene novih tehnologija, metoda i praksi u oblasti plastične i estetske hirurgije.

Dr Michos je licencirani specijalista za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju od strane Generalnog medicinskog saveta Ujedinjenog Kraljevstva (engl. General Medical Council of the United Kingdom), a takođe je i istaknuti član odbora Evropskog društva za plastičnu rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju (ESPRAS), kao i Helenskog društva za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju (HESPRAS). Bavi se estetskom i rekonstruktivnom plastičnom hirurgijom, kao i nehirurškim (neinvazivnim) tretmanima u odabranim klinikama u Grčkoj i ekskluzivno za Srbiju u kompaniji „Perfectum Aesthetics“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kromrip salata

    27. septembar 2021 | 14:46

    Ima da štancuju prelepotice kao sa trake

  • moki

    27. septembar 2021 | 14:43

    Ovi kao poznati hirurzi ucili od nasih i sad su svetski poznati..Ma idi begaj..

  • ime

    27. septembar 2021 | 10:34

    Ovi kao poznati sto su se slikali sa njima, osim suzane mancic nemam pojma ko su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA