≫ 

Smršala 76 kg, pa u izgled uložila više od 13.000 evra: Prejedala sam se zbog emocija

Mama troje dece u svojoj 35. godini je odlučila da počne da radi na svom telu, kojim nije bila zadovoljna zbog viška kilograma

  • 0
Angharads smršala 70 kg

Foto: Instagram/angharads_next_chapter

Mršavljenje nije nimalo lak proces, i to znaju svi koji su se bar jednom upuštali u borbu sa kilogramima. Mnogi odustanu na početku, neki na pola puta, a samo oni najuporniji stignu do cilja. Jedna od njih je i Enhard Bins (40), koja je za pet godina čak 76 kilograma poslala u nepovrat.

Mama troje dece iz Velike Britanije, u svojoj 35. godini je odlučila da počne da radi na svom telu kojim nije bila zadovoljna zbog viška kilograma.

Za pet godina napravila je ogromnu promenu - uspela je da promeni svoje navike u ishrani i da kreira potpuno nov način života. Međutim, posle gubitka tolikog broja kilograma, pojavio se novi problem.

Ostao je veliki višak kože, pa je počela da štedi novac za operaciju uklanjanja. Za takav zahvat je izdvojila oko 13.000 evra.

- Sa 35 godina sam odlučila da je dosta. Samohrana sam majka troje dece, pa mi je trebalo određeno vreme da uštedim novac za operaciju želuca i rešavanja viška kože. Bio mi je potreban alat za zaustavljanje prejedanja, jer mi se često dešavalo da pojedem celo pakovanje keksa, a hranu sam naručivala barem dva puta nedeljno - priseća se ova mama.

Prejedanje je, iskreno kaže, bilo posledica njenog emotivnog stanja:

- Jela sam kada sam srećna, tužna, pod stresom ili kada sam zabrinuta. Očajnički sam želela da prekinem taj zatvoreni krug, da živim život punim plućima i započnem novo poglavlje u životu.

Pored rada na fizičkom izgledu, ona je dosta radila i na mentalnom zdravlju. Najpre je počela da ide redovno u šetnju, a kako je gubila kilograme, tako je raslo i samopouzdanje koje je doprinelo tome da bude srećna i zadovoljna.

Ona svoju priču deli i na društvenoj mreži Instagram jer, kako ističe, želi da pruži nadu svim ženama koje se osećaju kao što se ona osećala ranije.

Video: Smršala 15 kilograma samo zato što je koristila ovu jednostavnu spravu svaki dan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA