Manekenka (56) zasenila novom kampanjom, pojavila se bez šminke

Porizkova se nikada nije podvrgla nijednoj estetskoj operaciji, nije popravljala lice botoksom ni filerima

  • 3
Paulina Porizkova

Foto> Instagram/Paulina Porizkova

Paulina Porizkova (56) proslavila je svoje godine i svoju prirodnu lepotu u novoj modnoj kampanji za jedan australijski modni brend. Kako kaže, nikada nije ni pomišljala da će se modelingom baviti i u poznijim godinama.

Porizkova se nikada nije podvrgla nijednoj estetskoj operaciji, nije popravljala lice botoksom ni filerima, a u sklopu nove kampanje objavljene su njene fotografije bez obrade.

- Da li ste svesni koliko je retko da budete angažovani u nekoj kampanji koja slavi moje godine, umesto da me predstavljaju kao stariju gospođu - upitala je ona u videu objavljenom na Instagramu.

- Toliko retko, da se to dešava jednom ili dva puta godišnje. Obožavam njihovu garderobu, koja je istovremeno šik i jednostavna, ali i prikladna za ženu sa iskustvom. Ovo je poruka svim damama, ovako možemo da promenimo društvene stereotipe i da svoj novac ostavimo tamo gde mi hoćemo. Podržimo kompanije koje priznaju i žene, a ne samo devojke - pozvala je Porizkova.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAMILLA AND MARC (@camillaandmarc)

 

Jednominutni video-snimak kampanje započinje kadrom izbliza, Paulina je u elegantnom belom odelu sa plavom kosom skupljenom u neurednu punđu, a onda se fokus prebacuje na njeno lice koje je bez šminke.

Ona menja odeću u videu - u jednom delu nosi sunčane naočare i belu tuniku, potom strukirano odelo i visoke cipele...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAMILLA AND MARC (@camillaandmarc)

 

Porizkova je inače veliki zagovornik prirodnog izgleda, pa je zbog toga bila i muza ovog brenda za njihovu novu kampanju.

- Nisam ni pomišljala da ću se baviti manekenstvom i u ovim godinama. Delimično jer je to karijera ograničena životnim dobom, kao što su recimo atletika i ples, ali uglavnom zato što sam se iskreno nadala da neću ni imati potrebu za tim - objasnila je ona i dodala:

- Međutim, ono što sam naučila u toku svoje četrdesetogodišnje karijere je da nikad ne kažem nikad. Manekenstvo u mojoj 56. godini, kada imam prirodno lice i telo, ima mnogo veće značenje. Primećujem da su žene mojih godina, koje ih ponosno i lepo nose, nevidljive - objasnila je ona.

Porizkova se inače manekenstvom bavi od 1984. godine, a svojom lepotom osvojila je svet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    20. oktobar 2021 | 20:49

    Evo ga dokaz koliko je lepa bez ijedne intervencije, odmah se vidi da je nisu izujedali bumbari po licu , glava joj je srazmerna telu. Bravo za prirodan izgled.

  • Maja

    20. oktobar 2021 | 18:56

    I dalje prelepa. Ima tu neku aristokratsku crtu kao Odri Hepbern.

  • Dar mar

    20. oktobar 2021 | 22:11

    Prelepa zena,kao Misel Fajfer

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA