≫ 

Transformacija koja ostavlja bez daha: Žena prikazala moć šminke, pratioci u šoku

Ona se već devet godina profesionalno bavi šminkanjem, a zaljubljenik u ovu vrstu posla i moć dekorative postala je još u tinejdžerskom dobu

  • 0
Pre i posle šminke Foto: Printskrin/TikTok@krystelleleecosmetics

Da je moć dobre frizure i šminke ogromna, nepobitna je činjenica. Mnoge žene toliku transformaciju dožive kada se našminkaju ili promene frizuru, da je često teško i prepoznati ih.

Međutim, ima i onih za koje ne biste ni pretpostavili da su ista osoba sa i bez dekorativne kozmetike na licu.

Jedna od njih je i Kristel Li (40), koja je na društenoj mreži TikTok objavila video u kome prikazuje sebe pre i posle sređivanja. Razlika je veoma primetna, a mnogi njeni pratioci ostali su u šoku.

Pre i posle šminke Foto: Printskrin/TikTok@krystelleleecosmetics

Ona se već devet godina profesionalno bavi šminkanjem, a zaljubljenik u ovu vrstu posla i moć dekorative postala je još u tinejdžerskom dobu.

Kako bi što više dočarala razliku, Kristel u video-snimku pravi razne grimase, prvo se šminka kao za maskenbal i nosi opuštenu odeću.

U poslednjim sekundama snimka ona konačno pokazuje svoje lice u punom sjaju, a uz to nosi i periku.

@krystelleleecosmetics##curlupchallenge ##VansCheckerboardDay ##mua ##makeuptransformation ##makeupover40♬ Up down Pacer test - Tana

Mnogi su bili oduševljeni njenim umećem.

- Čim je video počeo, znala sam da će transformacija biti ogromna - glasi jedan od komentara, drugi su pisali da su šokirani.

- Ovaj video sam gledala tri puta da se uverim da se radi o istoj osobi - napisala je jedna žena.

Inače Kristel se ovim videom pridružila novom izazovu na ovoj društvenoj mreži, u kome žene širom sveta prikazuju transfomraciju koju su u stanju da naprave kada upotrebe šminku ili promene i srede frizuru.

Bura na mrežama zbog njene transformacije

Međutim, Kristel je ovim videom izazvala pravu buru, pa su je pojedini pratioci optužili da je svojim izgledom prevarila svog partnera.

Ona je odgovorila na ove pretpostavke tako što je zajedno sa njim snimila video u kome je objasnila da se ne šminka na svakodnevnom nivou, kao i to da su se upoznali kada je ona bila bez ikakvih dodataka na svom licu.

- Ja sam se zaljubio u tvoju ličnost, a manje važan mi je bio tvoj fizički izgled - bio je izričit Kristelin partner.

Video: Karleuša? Ne! Severina? Ma kakvi: Ovo je poznati šminker iz Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA