≫ 

Nataša je posle 3 trudnoće uspela da smrša 30 kilograma: Otkrila 5 zlatnih pravila

Postala je inspiracija mnogim ženama i majkama

  • 1

Skoro svaka mama će se složiti da je posle porođaja veoma teško skinuti kilograme koje je neminovno dobiti u toku trudnoće.

Mnoge odustanu na početku, jer je veoma teško uskladiti sve obaveze i voditi računa o ishrani, ali one uporne ipak uspeju da stignu do cilja.

Jedna od njih je i Nataša Person koja je u toku tri dobila više od 40 kilograma, a svoju transformaciju je odlučila da podeli sa pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Pogledala sam se u ogledalo i zaklela se da ću smršati i voditi računa o svom zdravlju - rekla je Nataša.

Mama troje dece je na više od pola da ostvari svoj cilj, jer je za manje od godinu dana smršala 30 kilograma, a kako kaže planira da smrša još 10.

- Ako mislite da ste na dnu i da ne možete da izgubite višak kilograma, verujte mi da možete, ja sam vam čist primer za to - istakla je Nataša koja je svojom transformacijom podstakla mnoge žene da naprave prvi korak ka zdravijem životu. 

Pet zlatnih pravila

Kako kaže, na početku "putovanja" je napravila plan koji se sastoji od pet pravila koja su joj pomogla da izgubi višak kilograma.

- Svaki dan pijem najmanje tri litre vode, a čim ustanem prvo što uradim su vežbe od 45 minuta i napravim preporučenih 10.000 koraka - kaže Nataša i otkriva i poslednja dva pravila:

Jedem svu hranu koju sam jela i pre, ali su moje porcije duplo manje. Poslednje, ali i najvažnije pravilo je doslednost, jer bez nje nećete ništa moći. Gubitak kilograma se ne dešava preko noći, već morate da budete dosledni i strpljivi.

Video: Smršala 15 kilograma samo zato što je koristila ovu jednostavnu spravu svaki dan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA