≫ 

Od 16. godine zavisna od filera za usne: "Imam problema sa samopouzdanjem"

Fileri za usne poslednjih godina su u zenitu popularnosti

  • 2

Da je mnogim trendovima teško odoleti, pa i onima vezanim za estetsku hirurgiju, uveravamo se svakodnevno, posebno ukoliko se "prošetamo" društvenim mrežama.

Ovakvi poduhvati, uspešni ili manje uspešni, najviše se mogu pronaći da društvenoj mreži TikTok, gde je i sada jedna devojka iz Engleske prikazala svoj put "zavisnosti" od filera za usne.

Klaud je, po sopstvenom priznanju, sa popunjavanjem usana počela je još sa 16 godina, a video njenih promena pregledan je više od 3 miliona puta.

Fileri za usne poslednjih godina su u zenitu popularnosti, pa se mnoge žene odlučuju na ovu korekciju, zbog čega je i vlada Velike Britanije oktobru zabranila upotrebu filera i botoksa na osobama mlađim od 18 godina.

Ipak, pre ove zabrane mnoge devojke i devojčice iskoristile su mogućnost i same se podvrgle estetskim korekcijama, pa i sama Klaud.

Kako je u snimku koji je objavila prikazano, ona je počela sa ubrzigavanjem 1 ml filera, ali je vremenom dodavala, da bi na kraju stigla do aplikacije 5 ml filera u usne.

@clauds244They do NOT look like that anymore 😬 ##foryou ##fyp ##foryourpage ##lipstick♬ wasted potential - chillytunees

Njena objava privukla je dosta pažnje, ali i komentara na ovoj mreži, pa su joj mnogi pisali da su šokirani da se tako mlada odlučila na ovakav korak.

- Zašto si sa 16 godina odlučila da staviš filere u usta - pitala je jedna osoba. Klaud je bila iskrena pa je odgovorila da je to uradila jer ima problem sa samopouzdanjem.

U komentaru koji je potom napisala je objasnila da će se filer razgraditi i da u usnama trenutno ima oko 3-4 miliitra materijala koji je ubrizgan.

Mnogi su se složili da mnogo bolje izgleda kada su joj usne manje, pa je i sama Klaud to priznala i rekla da će pustiti da se materijal razgradi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA