≫ 

Influenserke starije od 50 godina otkrivaju tajnu lepe kože: "Život tek sad počinje"

One su čist dokaz da starenje nije ništa strašno i da treba da ga prigrlimo oberučke

  • 1
6 influenserki starijih od 50 godina Foto: Instagram/mouchettebell, iconaccidental, mayemusk, greceghanem, joanijohnson6000, jandevilleneuve

Naše navike menjaju se u skladu sa životnim okolnostima, obavezama, željama i godinama. Iskustva mnogih žena pokazuju da se život znatno menja kada napunimo famoznih 50. 

Iako mnogima to zvuči strašno, ove influenserke tvrde da ukoliko znate da živite život punim plućima, pedesete vrlo lako mogu da postanu tridesete.

Kako kažu, da vas fizičke promene koje su neminovne ne bi poremetile, potrebni su jutarnji rituali koji će vas podstaći da uzmete život u svoje ruke.

Ovih šest žena su čist dokaz da starenje nije ništa strašno.

One imaju više od 50 godina, a njihova sjajna koža dokaz je da se o njoj treba brinuti ceo život, pa su u tome ime odlučile da sa ostatkom sveta podele tajne svoje lepote. 

1. Mušet Bel 

-  Kako sam odrastala, mislila sam da je lepota sve ono što ja nisam. Danas, sa 62 godine se osećam prelepo, jer sam odmorna i vitalna - kaže Mušet i dodaje da je starenje deo života i da ne treba da ga sprečavamo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by @mouchettebell

- Nikad nisam koristila botoks ili filere. Međutim, neću osuđivati ​​druge ljude ako to žele da urade. Ja obavezno skidam šminku pre spavanja, pijem dosta vode, šetam, okružena sam dobrim ljudima...Eto, to je moja tajna - zaključila je ona.

2. Lin Slejter

Lin ima 65 godina i otkriva da se šminka samo za posebne dođaje i da iz kuće nikada ne izlazi bez hidrantne kreme na licu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Accidental Icon (@iconaccidental)

- Volim proizvode koji daju sjaj mojoj koži. Kada sam bila mlada nisam vodila računa o izgledu i ishrani, ali to se sada promenilo - rekla je Lin.

Kako kaže, svaki dan hoda po nekoliko kilometara, izbegava ljude koji imaju negativnu energiju, ne pije alkohol, ne puši, a od skoro je postala vegan.

3. Mej Mask

- Imala sam 43 godine kada mi je neko rekao da sam lepa, a pozivnicu za crveni tepih sam dobila sa 68 godina - kroz smeh je ispričala Mej koja ima 73 godine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

Ona kaže da prati modne trendove, jer njen posao to zahteva, ali i da u isto vreme uživa u eksperimentisanju sa šminkom i odećom.

- Krema i korektor su obavezni proizvodi koje stavljam na lice, jer je veoma bitno da se zaštitim od sunca. Koristim skupe kreme i maske za lice i toku dana moram da nađem 20 minuta za sebe da se opustim - rekla je ona.

 4. Gris Gen

- Samopouzdanje je najvažnije, jer samo pomoću njega možete da zračite lepotom - kaže petesetpetogodišnja Gris.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Kako kaže, starenje oslođa čoveka od mnogih stvari i veruje u to da lepota ne nestaje s godinama.

- Većinu vremena držim se jednostavne rutine koja je lagana - maskara i sjajne usne, ništa previše. Ne pratim baš nikakve trendove, znam sama što mi najbolje odgovara - naglasila je ona.

Gris dodaje da nega kože počinje iznutra i ističe da je ishrana najvažnija:

- Jedem puno voća i povrća i pijem i po tri litre vode dnevno. Redovno vežbam i svako veče se posvećujem mojoj koži. Svim ženama toplo preporučujem SPF kremu svaki dan, bez izuzetka.

5. Džoan Džonson

Džoan ima 67 godina, i kako kaže, ona i lepota imaju jedinstven odnos koji je s godinama sve jači sa svakom "zarađenom" linijom i borom. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by JoAni Johnson (@joanijohnson6000)

- Moja rutina je vrlo jednostavna. Svakodnevno čistim lice, mažem hidrantne kreme i povremeno stavljam maske za lice.

Međutim, postoji jedna tajna. Svako umivanje započnem hladnom vodom, pa postepeno puštam toplu.

Ali, postoji nešto važnije od fizičkog izgleda, a to je psihičko zdravlje. Zato ja svakodnevno čitam knjige i rešavam mozgalice - rekla je Džoan.

6. Džen de Vilnev

- Prvim put sam se osećala lepom kada sam davne 1962. godine izabrana za kraljice mature. Ali ni tada nisam smatrala da je lepota važna u životu - ispričala je Džen (73).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Jan de Villeneuve (@jandevilleneuve)

Kako kaže, o svom licu se oduvek isto brine. Svako jutro kada se probudi, 25 puta poprska lice hladnom vodom, a zatim se umije. 

- Svako veče stavljam kremu i masiram lice tačno jedan minut. Starenje je prirodno stanje i divno je što su starije žene sada deo kreativne modne scene. Naš život je tek sada počeo - zaključila je ona.

Video: Influenserka pokazala kako sve možete da kombinujete letnje haljine: Vaš stil će biti na višem nivou

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Frau

    28. novembar 2021 | 11:48

    I sigurno nikada niste radile u fabrici u 3 smene,..kada ste tako odmorne i naspavane...gluposti. GENETIKA JE TO!Ja i pušim i pijem koristim kreme na bazi retinola,obavezno vitamin c uzimam zbog tena.I izgledam 10 god mladje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA