≫ 

Lepotica koja vuče korene sa Balkana zasenila Francuze: "Poreklo je deo mene"

Ona govori i francuski i maternji jezik i naglašava da nikada nije zaboravila odakle joj sežu koreni

  • 0

Jedna od glavnih favorita za pobednicu Miss Francuske je prelepa Valeria Pavelin (24), Hrvatica bosanskih korena koja je sve prisutne očarala lepotom.

Valeria je inače student stomatologije u Nici i završava treću godinu na ovom fakultetu, a još kao mala se zajedno sa porodicom preselila za Francusku.

- Rođena sam pre 24 godine u Zagrebu, ali imam bosanske korene. Bila sam beba kad smo došli na jug Francuske. Poreklo je deo mene, isto kao i porodica koja živi u Hrvatskoj - kaže Valeria koja govori oba jezika.

Na izboru za Miss Francuske, Valeria je uspela da uđe u uži izbor zajedno sa 29 devojaka koje će se boriti za titulu najlepše.

Valeria je najviša od svih devojaka, njena visina iznosi 185 centimetara, a kako kaže, zahvaljujući bavljenju sportom ima potrebnu visinu i izvajano telo.

- Težim savršenstvu. Previše sam stroga prema sebi. Roditelji su me naučili da uvek napredujem, težim boljem i uspešnijem postojanju - rekla je ova devojka koja je sa 11 godina počela da trenira plivanje i odbojku.

Valeria pored svih obaveza nalazi i vreme za hobije, pa tako često surfuje, slika i svira klavir i ističe da joj je sestra Marija najveća podrška u svemu:

- Teško je uskladiti sport i studiranje, pa sam ipak odobarala ovo drugo. Moja sestra Marija me uvek podržava i ona je moje drugo ja.

Ova devojka je 2016. godine pobedila na izboru Miss Azurne obale. Zbog privatnih razloga nije učestvovala u finalnoj svečanosti, ali danas važi za uspešnu manekenku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA