≫ 

Stavila hijaluron u usne, pa napravila kardinalnu grešku: "Udvostručile su se i počele da bole"

Ona je svoje iskustvo podelila na društvenoj mreži TikTok, a kako kaže, cilj joj je da pokaže mladima kako i šta ne treba da rade

  • 5
Morgan Proudlock Printskrin : TikTok/mp1997x

Morgan Praudlok je oduvek maštala o punim usnama, a kada je postala punoletna, konačno je dočekala svojih pet minuta. 

Kako kaže, uzbuđena je otišla da stavi hijaluron u usne, pa je odmah posle ove procedure rešila da popije malo alkohola. Naime, njene usne su se posle nekoliko minuta od konzumiranja alkohola udvostručile i počele da bole.

Ona je svoje iskustvo podelila na društvenoj mreži TikTok, a kako kaže, cilj joj je da pokaže mladima kako i šta ne treba da rade.

- Ovo je najgora stvar koji sam uradila u životu. U početku sam mislila da je to normalna reakcija, ali kada sam se ujutru probudila izgledala sam užasno - rekla je ova devojka.

Njen video snimak je prikupio više od 3.200 komentara ljudi koji su uglavnom bili zabrinuti zbog nje.

@mp1997xThe worst thing i have ever done, pain was ridiculous ##ImTheMainCharacter ##CustomersMostLoved ##MyBrawlSuper ##fyl ##lipfiller ##sobad ##fyp ##fy♬ original sound - 🌟

- Okej, nema šanse da ću ikada staviti hijaluron u usne. Sada sam stvarno uplašena, a nadam se da si ti dobro - napisala je jedna devojka, a druga je dodala:

- I ja sam uradila istu stvar. Doktor mi je objasnio da ne treba piti alkohol najmanje 24 sata posle stavljanja hijalurona.

Postoji šansa da alkohol poveća verovatnoću da nastanu otoci, upale i modrice, što zapravo i objašnava situaciju koja se dogodila ovim devojkama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA