≫ 

Za Tamarom će se okretati u najluđoj noći: Kako da se našminkate za 20 minuta, a da izgledate kao model

Idealna prilika da se poigrate sa šminkom i kreirate nesvakidašnji izgled

  • 0

Video: Ovaj make up će dominirati za novogodišnju noć: Budite zvezda večeri

Verujemo da je većina žena već odabrala svoju odevnu kombinaciju, nakit, osmislila frizuru za doček Nove godine, ali preostaje još nešto što čitav izgled upotpunjava: svečana šminka.

Ono što mnoge žene vole kada je novogodišnja šminka u pitanje je to što je ovo jedinstvena prilika kada je pravilo da nema pravila i kada su glamurozne kombinacije, mnoštvo boja i mnogo šljokica veoma poželjni.

Nova godina znači više sjaja, glamura, i šljokica, a upravo je takav mejkap koji smo pripremili za vas.

Ukoliko želite da se našminkate same, bez pomoći profesionalnog šminkera - nikakav problem, jer vam jedna od njih na našem portalu pokazuje kako da se našminkate za novogodišnju noć i budete zvezda večeri.

- Ukoliko osoba poseduje bar malo talenta za šminku moći će da se našminka sama - kaže za Telegraf profesionalni šminker Jovana Javorac.

Prema njenim rečima, lice pre svega treba dobro pripremiti, odnosno očistiti micelarnom vodom od nečistoća i naneti kremu.

- Moja preporuka je da uvek prvo šminkate oči, jer ako nešto pogrešite možete da obrišete, dok to nije slučaj kada imate puder. Takođe, ukoliko prvo nanesete puder, pa tek onda krenete da šminkate oči, lice možete isprljati senkama - savetuje šminkerka.

A onda nastaje magija...

U video-snimku na početku teksta pogledajte kako možete da se našminkate za najluđu noć u godini, da to traje 20-ak minuta, a da izgledate kao naša Tamara.

Video: Zbog transformacije je nazivaju prevarantkinjom: Šta mogu kad se dobro šminkam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA