≫ 

Nataša se ugojila 45kg, jer želi najveću zadnjicu na svetu: "Teško je održavati ovo telo"

Ona zarađuje prodajom fotografija i video-snimaka na kojima pokazuje svoje telo, a na društvenim mrežama prati je više od dva miliona ljudi

  • 4

Nataša Kraun jedna je od najpoznatijih švedskih plus sajz modela koja je poreklom iz Srbije. Visoka je svega 155 centimetara i ima 160 kilograma, a obim njene zadnjice je, kako kaže, veći od dva metra. 

Do sada je četiri puta išla na brazilsko podizanje zadnjice, a kaže da se pre jedne takve operacije ugojila čak 20 kilograma kako bi doktori imali što više sala koje će prebaciti iz stomaka u zadnjicu.

Nataša se ukupno ugojila 45 kilograma i to sve zbog jednog cilja i želje - da ima najveću zadnjicu na svetu. Ona je nedavno na svom Instagram profilu otkrila da planira još odlazak na peto po redu brazilsko podizanje zadnjice.

Ne skriva da joj je modni uzor Kim Kardašijan i naglašava da nije lako održavati telo koje ona ima.

- Moja transformacija šokirala je mnogo ljudi - kaže Nataša.

- Teško je održavati ovo telo. Morate puno da jedete, oko 6.000 kalorija dnevno, a mora i puno da se vežba ako želite da imate najveću zadnjicu na svetu.

Prema njenim rečima, prvi estetski zahvat je uradila kada je imala 20 godina, a zatim je postala "zavisna" od plastične hirurgije, pa je uvećala usne, grudi, bradu, jagodice...

- Posle prve operacije sam bila veoma srećna, pa sam htela da to uradim opet. Uložila sam mnogo novca u svoj izgled, ali sada od njega i zarađujem - otkrila je manekenka.

Nataša zarađuje prodajom fotografija i video-snimaka na kojima pokazuje svoje telo. Na društvenim mrežama ima više od dva miliona pratilaca.

- Nisam mislila da je moguće zarađivati novac na ovaj način, ali sada vidim da sam bila u zabludi. Uvek sam bila drugačija, a muškarci vole kada vide kako izgleda prava žena - zaključila je Nataša.

Video: Kažu da je dvojnica Kim Kardašijan, ali ima bolji gluteus od nje: I nije u pomoć zvala plastičara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA