≫ 

Tvrdi da je se muškarci boje, a da su žene na nju ljubomorne: "Lepota je prokletstvo"

Najžalije joj je, kaže ova devojka, kada upozna pristojne muškarce, a oni pobegnu, jer se uplaše

  • 6
Elizabeth Marie Chevalier Foto: Instagram/marieechev

Elizabet Mari Čevalier (27) već godinama radi kao model u Kaliforniji, a na društvenoj mreži Instagram je prati više od 2,9 miliona ljudi, pa sebe naziva i uspešnom influenserkom.

Međutim, ona kaže da je njena sreća nepotpuna, jer ne može da pronađe svoju srodnu dušu. Priznaje da je sama već šest meseci i da je se muškarci veoma plaše.

- Ljubavni izlasci su moj jedini problem. Muškarci me se boje jer sam lepa i visoka 178 centimetara, a imam i vrlo izražen karakter. Moja lepota je blagoslov i prokletstvo - rekla je ova devojka i otkrila da joj ljudi uglavnom sude pre nego što je upoznaju.

Prema njenim rečima, muškarci joj prilaze, ali su u pitanju oni pogrešni i, kako ona kaže, egomanijaci.

- Prilaze mi oni umišljeni muškarci koji bezuspešno žele da osvoje svaku lepu devojku. Skupljaju ih kao trofeje. Znam da sam lepa i atraktivna, ali mnogi ne vide dalje od toga - nastavila je s pričom ona.

Najžalije joj je, kaže Elizabet, kada upozna pristojne muškarce, a oni pobegnu, jer se uplaše.

- Izađemo na večeru, a oni od straha ne progovore ni reč. Kada bi se barem malo opustili, videli bi da nisam uopšte strašna. Vrlo sam draga i puna ljubavi - dodala je Elizabet i osvrnula se na ljubomoru žena:

- Plaše se da ću im oteti muževe i momke. Sećam se da sam jednom na žurci sela na stolicu, momak mi je prišao i rekao da je to njegovo mesto, njegova devojka se zaletela na mene i počela da viče. Nisam konfliktna osoba, pa sam se samo okrenula i otišla - prisetila se situacije ova devojka.

Ona otkriva da teško sklapa ženska prijateljstva, jer je skoro svaka ljubomorna na nju.

- Imam odabrani krug prijateljica s kojima se držim godinama. Kada bi me druge žene upoznale, shvatile bi da nema prostora za ljubomoru - rekla je ona.

Elizabet je za kraj otkrila kako izgleda njen savršen muškarac iz snova:

- Mora da bude snažan, pun samopouzdanja, ali i ćutljiv. Volim visoke, tamne i zgodne momke. Godine mi nisu problem, kao ni njegov posao, bitno je da je strastven, uspešan i da zna šta želi u životu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bs

    21. januar 2022 | 16:25

    Ja se ne bojim, samo nikad ne bih voleo da mi ovakva osoba bude devojka a kamoli zena ili majka nase dece. Jos uvek ima muškaraca koji razmišljaju i kojima fizički izgled nije na prvom mestu.

  • Gole grudi

    21. januar 2022 | 17:02

    Probaj da se pristojno obuces, za pocetak! Mozda ti i uspe.....

  • Mirko

    21. januar 2022 | 17:51

    Ja bih se jedino bojao sa tobom nešto ozbiljno da započnem, a ovako inače ne vidim razlog što bi se bojao😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA