≫ 

"Uveče lepotica, ujutro babaroga": Devojku optužuju da šminkom menja lični opis

Postala je popularna upravo zbog transformacija koje, sudeći po komentarima, šokiraju korisnike interneta

  • 2

Video: Neverovatna moć šminke: Žena se pomoću četkice i senke transformiše u drugu osobu

Jasno nam je koliko frizura i šminka menjaju fizički izgled, nekad čak toliko da osoba iz salona lepote izađe apsolutno neprepoznatljiva. Koliko je šminka moćno sredstvo dokazuje i devojka koja je na društvenoj mreži TikTok poznata pod imenom "@lashesandlosing".

Naime, ova devojka svakodnevno objavljuje video-snimke u kojima pokazuje kako se pomoću četkice, pudera i senki transformiše u devojku sa naslovne strane.

Njeni videi započinju tako što se snima bez šminke, sa neurednom kosom i bez prednjih zuba, a nekoliko sekundi kasnije pokazuje kako izgleda kada upotrebi svoj šminkerski talenat.

Ova devojka postala je popularna upravo zbog transformacija koje, sudeći po komentarima, šokiraju korisnike interneta. 

- Izvini, je l' ovo neka vrsta vradžbine?! Gledam snimak 10 puta i ne mogu da verujem da je ista osoba u pitanju. Bravo, kraljice - napisao je jedan čovek.

Nju na društvenoj mreži TikTok  prati više od 193.000 ljudi, a pored fanova koji obožavaju da gledaju njene transformacije, postoje i oni kojima je ovo, kako kažu, protivzakonito.

- Da, lepo vam je sve dok ne završite u krevetu s njom. Uveče lepotica, ujutro babaroga! Svaka čast na talentu, ali neka hvala - glasio je komentar jednog čoveka.

- Ljudi, ovo je protivzakonito, jer je njena transformacija jedna vrsta prevare. Ne kažem da si ružna bez šminke, ali je razlika ogromna - dodao je drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA