≫ 

Kandidatkinje za Mis Srbije uživaju u Egiptu: Praznik lepote u Šarm el Šeiku

Do finalnog izbora slede predtakmičenja u različitim disciplinama, kao i događaj "Srpski dan mode" na kom će troje naših dizajnera predstaviti kolekcije inspirisane Dolinom jorgovana

  • 3
Egipat, kandidatkinje za Miss Srbije 2021

Foto: Andrej Nihil i Zoran Mirčetić

U organizaciji Miss Srbije 20 lepotica iz Srbije sa 30 članova tima stiglo je u Egipat, u prelepi Šarm el Šeik, gde se pripremaju za dva događaja.

Jedan je modni pod nazivom "Srpski dan mode", na kom će troje naših dizajnera - Marija Šabić, Valentina Dukić i Mladen Milivojević Baron predstaviti svoje kolekcije. Inspiracija je jorgovan, odnosno Dolina jorgovana.

Drugi događaj je Izbor Miss Srbije za 2021. godinu. Ovi događaji se organizuju pod pokroviteljstvom guvernera Južnog Sinaja i hotela "Sunrise Arabian Resort".

Ljubazni domaćini su omogućili sve uslove za rad i pripreme. Doček dobrodošlice na aerodromu i u hotelu je zaista bio veličanstven.

Kada završe jutarnje obaveze - jogu, tai či, slikanja i snimanja, devojke odlaze na organizovane izlete i posete atraktivnim turističkim destinacijama. Tako su u danu za nama posetile delfinarijum i uživale u plesu delfina. Kraj dana obeležila je gala večera za tim i lepotice.

Devojke do kraja čeka još puno uzbuđenja i lepih aktivnosti. Do finalnog izbora slede predtakmičenja u različitim disciplinama. Naš tim, a i domaćini, vode računa da sve bude realizovano uz pridržavanje epidemioloških mera.

Na pripremama je i aktuelna Miss Srbije Andrijana Savić koja takmičarkama prenosi svoja iskustva.

Foto: Andrej Nihil i Zoran Mirčetić

Video: Mis Srbije Andrijana Savić je nova zvezda Telegraf editorijala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojko

    25. januar 2022 | 09:21

    I ja bih odveo par njih u Sarm, u privatnom aranzmanu.

  • Matija

    25. januar 2022 | 19:44

    Navratiću malo da se družim sa devojkama super su možda se i smuvam sa nekom tu .🙂

  • Janko

    25. januar 2022 | 18:31

    Kad je i de prenos izbora za mis .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA