Stavila penu za samopotamnjivanje, pa pozelenela: "Ten mi je izgledao još gore uživo"

Bila je, kako kaže, bela poput duha, pa je želela da je to promeni i deluje osunčano, a onda je krenulo po zlu...

  • 1

Mnoge devojke vole da imaju taman ten, pa se često odlučuju za odlazak u solarijum, ali i za korišćenje kućnih varijanti potamnjivanja. Mnoge osunčani ten pokušavaju da dobiju pomoću kreme, spreja ili pene za tu namenu, a jedna devojka je dobila rezultat daleko od očekivanog i postala predmet podsmeha na internetu.

Devon Birket (25), zdravstvena radnica iz Britanije, kaže da je upotrebila penu za samopotamnjivanje tena poznatog brenda i koža joj je pozelenela.

Ona je, kako kaže, bila bela poput duha, pa je želela da je to promeni i deluje osunčano. Ipak, dok je čekala da prođe vreme koje je proizvođač pene naveo, primetila je da su joj noge pozelenele.

Fiona, Šrek crtani film Fiona - Foto: Shutterstock

- Skočila sam i otrčala do ogledala. Izgledala sam kao Fiona (lik iz crtanog filma koji je zelene boje). Bila sam potpuno zelena, a ten mi je izgledo još gore uživo - kaže Devon.

- Radila sam sve kao i inače što radim. Uradila sam piling, hidrirala kožu i nanela penu. Uglavnom nanesem jedan sloj, odem na spavanje i istuširam se sledećeg jutra. Sve je izgledalo normalno i sada, a onda mi je koža odjednom pozelenela - prepričava ova devojka svoje iskustvo.

- Samo malo pene sam stavila na lice. Sela sam da gledam seriju, a onda sam slučajno pogledala u noge i videla da su zelene, ali baš zelene - kaže ona.

Ipak, u videu je prikazala i zelenu vodu u kadi, što dokazuje da je uspela da skine boju i povrati svoju boju tena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA