Korekcija kapaka - Najbrži put do podmlađenog i odmornog lica

"Oči su ogledalo lepote"

  • 2
Lice Foto: EnvatoElements

Želite da vaše lice uvek bude odmorno? Opušteni kapci, fine linije i bore, kao i vrećice ispod očiju čine da izgledate umorno i starije nego što zapravo jeste? Sjaj, vedrina i živahan pogled vam se jedva naziru pod teretom opuštene kože kapaka? A nekada ste tim očima oduzimali dah svakome koga pogledate…

Ko bi želeo da prihvati ovu činjenicu? Vi NE!

Korekcija kapaka je najbrži put do podmlađenog i odmornog lica, a zadovoljni pacijenti transformaciju porede frazom "10-15 godina su kao rukom odnešene sa lica". Korekciju kapaka, poznatu kao blefaroplastika, je moguće izvesti kako hirurškom intervencijom, tako i nehirurškim metodama.

Hirurška korekcija kapaka – blefaroplastika

Hirurška korekcija kapaka, poznata kao blefaroplastika, je svakako jedan od najefikasnijih načina da celom licu date osvežen izgled. Ova intervencija takođe poboljšava oblik i izgled vaših očiju. Podmlađeni izgled može znatno poboljšati vaše samopouzdanje i učiniti vaše lice skladnijim.

Blefaroplastika se može izvesti na gornjem, donjem ili oba kapka istovremeno. Primarni cilj korekcije kapaka za dobru većinu pacijenata jeste svakako estetske prirode. Pre svega, može se videti značajno poboljšanje u ranim znacima starenja, poput finih linija oko očiju. Podizanje i gornjeg i donjeg kapka može smanjiti broj linija koje se vide oko spoljašnjih uglova i donjeg kapka. Da biste dodatno poboljšali ove rezultate, možete da razmišljate i o tretmanu podmlađivanja kože poput hemijskog pilinga koji će dodatno zagladiti bore oko očiju.

Kesice ispod očiju vam i te kako mogu dati umorni izgled, čak i ako ste se dovoljno naspavali. Podizanje donjeg kapka može ukloniti ta vrećasta područja eliminacijom viška kože i tkiva ispod oka. U nekim slučajevima, možemo čak i da poboljšamo izgled tamnih kolutova ispod očiju, posebno ako se kozmetički tretman poput pilinga ili estetskog tretmana lica kombinuje sa hirurškom procedurom.

Nehirurška korekcija kapaka plazma tehnologijom – PlexR®

Podizanje i podmlađivanje kapaka je, do skoro, bio problem koji je isključivo mogao da se tretira tradicionalnim hirurškim metodama – operativnim putem.

Međutim, ovo postaje prošlost – zahvaljujući PLEXR PLUS® uređaju.

Nehirurška blefaroplastika se izvodi bez sečenja, bez uklanjanja viška kože ili masnog tkiva i bez promene mišića očnih kapaka. Zahvaljujući revolucionarnoj PlexR® plazma tehnologiji, u stanju smo da postignemo značajne rezultate bez rezova i šavova.

Plazma podstiče prirodni proces obnove kože uz stvaranje novog kolagena i čini kožu podmlađenom i zategnutom. Plexr Plus® je uređaj koji svoju energiju isporučuje samo na površinske ćelije kože, bez uticaja na dublja tkiva, omogućavajući tako savršenu plastičnost pokreta očnih kapaka odmah nakon tretmana.

Rezultat je trenutno smanjenje viška kože na gornjem ili donjem kapku, kao i smanjenje viška kože u spoljašnjem predelu oko oka. Prednosti su i poboljšanje ekspresionih linija u uglovima oka i jagodične kosti ("vranine noge"). Najbolji efekti se postižu nakon 2 do 3 tretmana.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    8. oktobar 2022 | 14:22

    Mene zanima ova ne hirurška tehnika zatezanja i podizanja kapaka ali se bojim da radim jer znam da 90% lažnih kozmetičara ne ume da uradi plazma tehniku i nema adekvatnu opremu za to.Možete li mi preporučiti neku konkretnu provrerenu kozmetičarku koja ovo radi bez nus pojava i onako kako treba?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA