DIJETA KOJA TOPI SALO: Smršajte 10 kilograma za mesec dana! Evo kom holivudskom glumcu je to uspelo!

Jedan od najčuvenijih promotera ove dijete je holivudski glumac Ejdrijen Brodi koji je izgubio 15 kilograma pripremajući se za ulogu u filmu Pijanista

  • 7

Dijeta s jajima ubraja se u proverene načine uz pomoć kojih se za kratko vreme možete osloboditi viška kilograma. Postoji nekoliko verzija, a za vas smo izdvojili najumereniju koja se bazira na smanjenom unosu ugljenih hidrata.

Da biste izbegli monotoniju koja je čest razlog neuspeha dijete, možete u jelovnik uvrstiti još neke namirnice. Zapravo, preporučena hrana su, osim jaja, piletina, ćuretina, riba, voće, povrće s malo ugljenih hidrata, biljni čajevi bez šećera i voda.

Hleb, testenina i krompir su strogo zabranjeni. Za tri meseca pridržavanja ovog režima ishrane možete smršati i do 30 kilograma.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Jedan od najčuvenijih promotera ove dijete je holivudski glumac Ejdrijen Brodi koji je izgubio 15 kilograma pripremajući se za ulogu u filmu Pijanista.

Njegova verzija ove dijete bila je sljedeća: on je jaja jeo za doručak, manje parče grilovane piletine za ručak i parče ribe s barenim povrćem za večeru.

Primjer dijetetskog plana:

Doručak:

2 kuhana jaja i 1/2 grejpfruta

Foto: Foter/Flickr/mealmakeovermoms Foto: Foter/Flickr/mealmakeovermoms

Ručak:

pečena piletina bez kožice i zelena salata

Večera:

Omlet od 2 jajeta sa spanaćem i paradajzom

(Telegraf.rs / Izvor: mojportal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA