Ivin dečko je odlučio da neće da plaća svoju polovinu troškova, pitala je internet za savet - a svi su joj jednoglasno odgovorili istu stvar!

Ovo je priča o tipičnom problemu koji može da se pojavi odmah na početku zajedničkog života

  • 0

Problem sa finansijama u toku veze posebno je moguć ako partneri nemaju jednaka primanja. Automatski se postavlja pitanje, treba li momak i devojka podjednako da dele stanarinu ili bi to trebalo da bude obaveza osobe, koja ima veću platu?

Ovih 6 problema sa novcem mogu da unište vašu vezu: Evo kako da ih rešite

Francuzi najviše kriju platu od svojih žena, a šta mislite ko su najveći papučići?

ZVEZDE OTKRIVAJU: Ovo je najsiromašniji znak horoskopa - i to samo zbog jedne stvari

Ova situacija je još komplikovanija zbog toga što dečko nije bio ovakav na početku veze, već je prvih nekoliko godina pomogao i davao joj novac. Sad kada je finansijski stala na noge i žive zajedno, on misli da je došlo vreme da devojka malo vodi računa kada je renta u pitanju.

Foto-ilustracija: Profimedia

On ne samo da je prestao da plaća stanarinu, već i kupuje namirnice za stan.

- Ne mogu dosta stvari sebi da priuštim. Ne samo da on ništa ne plaća, već je čišćenje, kuvanje, održavanje stana i vožnja palo na mene - napisala je

Reakcija posetilaca jednog domaćeg sajta za diskusije je jednoglasna. Evo šta su joj oni poručili.

"Moraš da ga ostaviš pod hitno. Ima 30 godina i nema stabilan posao. Možeš da nađeš mnogo boljeg momka, napisao je korisnik pod nazivom Žirafa22.

Foto-ilustracija: Profimedia

"Možda bi najbolje bilo da ostavite dečka bez ikakvog prethodnog obaveštenja i da jednostavno nestanete, ali to bi moglo da bude otežavajuća okolnost zbog vašeg zakupa. Dakle, jedna stvar koju možete da učinite je da kontaktirate vlasnika stana i objasnite mu situaciju... Možete ga pitati da li postoji mogućnost plaćanja kazne za prekid ugovora i izlazak iz nje ranije", VioletaSaCeraka.

"Objasnite svom dečku šta nedostaje u vašoj vezi i razgovarajte s njim o načinu na koji biste mogli nešto da uradite zajedno kako biste ga rešili i poboljšali odnos. Mora mu biti jasno da je ovo poslednja šansa" - Salterusa Mica.

Foto-ilustracija: Profimedia

"Ti si jedna velikodušna, ljubazna osoba i on koristi to, mislim da ima neki psihološki problem. Ne možeš da popraviš stvar, ne mojte se svađati, sve što možeš da učiniš je da izađeš iz ove situacije, jer on nikada neće biti nežan i divan, kao što je u početku bio. Ako je uopšte bio takav. Budi oprezna, ovo što sada radi je njegova prava priroda", Pavle.

Šta biste vi uradili da se nađete u ovakvoj situaciji? Kako ste vi plaćali račune kada ste živeli zajedno sa voljenom osobom?

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA