SEKS HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Koji znakovi su spremni za ozbiljnu vezu i porodicu, a koji će uživati u brojnim avanturama i neobaveznom seksu?

Stvari postaju esktremno seksi ovog meseca

  • 0

Seksualni životi su nam puni uspona i padova, pa tako ni ovaj mesec neće biti izuzetak kada je o seksu reč.

Ukoliko se mučite sa nekim problemima u vezi, oni će se pojačati oko 16. Merkur kreće retrogradnim hodom 15. i aktivira našu potrebu da opet o svemu razmišljamo. Nije sve tako ozbiljno. Pun Mesec 23. probudiće u vaam potrebu da malo podivljate, pa nemojte da se ustežete od neke seksi fantazije. Ili dve. Mesec ćete dočekati sa velikom potrebom da poradite na vašoj komunikaciji.

Evo šta svaki od horoskopskih znakova moće da očekuje ovog meseca kada je seks u pitanju.

Ovan

Foto: Shutterstock

Imate seks na pameti i daćete sve od sebe da ga imate u stvarnosti. Mlad Mesec 7. navodi vas da razmišljate da se zbližite sa nekim. Kada Uran uđe u vaš znak 6. počećete da preispitujete vaš seksualni život. Venera ulazi direktnim hodom u vaš znak 16. i videćete oko sebe dosta potencijalnih partnera. Nemojte da se bojite da preduzmete nešto vezano za njih, ali budite spremni da nova romansa može brzo da postane i nešto ozbiljnije.

Bik

Kompromis je ključ i to će biti krucijalno oko 7. novembra. Venera kreće direktnim hodom kroz vaš znak 16. pa ćete se osetiti opet usporeno u vašem seksualnom životu. Sada je dobro vreme da se pojavite tamo napolju i upoznate nekoga ko ima slične osobine kao i vi. Retrogradni Merkur od 16. donosi vam seks na pameti pa je to odličan tajming da se malo osamite sa vašim partnerom i... pa... volite.

Blizanci

Ako ste singl imaćete dosta prilika da sa nekim započnete vezu. Ako ste u vezi - komunicirajte sa partnerom. Pun Mesec donosi vam ljude koji imaju veoma dobre ideje i velika mišljenja. Nemojte da se plašite da se otvorite nečemu novom.

Rak

Mlad Mesec 7. novembra je u znaku afera kada ste vi u pitanju, pa se nemojte dvoumiti da zaronite u nešto novo i zanimljivo. Kada Uran uđe u Ovna 6. novembra, doći će do eksplozije energije. Nemojte da se bojite da iznesete vaše mišljenje voljenoj osobi ukoliko mislite da nešto nije u redu. Sa Venerom dobijate potrebu da vaša spavaća izgleda malo drugačija. A kada je već tako lepo sredite, pa zašto je ne biste nekome pokazali?

Lav

Foto: Shutterstock

Kompromis je veoma važan, posebno oko 7. Kada Jupiter uđe u Strelca 8. novembra povećaće zabavnu energiju u vašem ljubavnom životu. Ako ste singl, počnite da izlazite i upoznajete ljude. To može da dovede do nečeg novomg i zanimljivog, posebno ako ste otvorenog uma. Oko sredine meseca, bićete zainteresovani za dobri, stari, znojavi i vreli seks. Nemojte da prokockate tu energiju. Pun Mesec je 23. postavljen između vaše kuće romanse i prijateljstva. Prijatelj je bacio oko na vas, ali da li vi to zaista trebate?

Devica

Ako ste u vezi, razmišljate da preduzmete sledeći korak tu negde oko 8. novembra. Možda je to početak zajedničkog života, veridba ili čak beba. Pun Mesec 23. osvetljava prostor između vašeg poslovnog i ljubavnog života. Ulaskom Marsa u Ribe 15. osećaćete se motivisano da preduzmete nešto u vezi vašeg seksualnog života. Izvadite dobar donji veš i ako ste sami izađite i upoznajte nove ljude. Iznenadićete se koga možete da nađete.

Vaga

Venera je planeta ljubavi i lepote, a kada krene direktnim hodom doneće mnoge promene u vaš ljubavnom životu. Imate li utisak da se vaša veza ne razvioja u poslednje vreme? To će da se promeni. Kada Jupiter uđe u Strelca 8. novembra vaša komunikacija u spavaćoj sobi podiže se na viši nivo. Recite šta želite i dobićete to. Kada Merkur krene retrogradnim hodom 16, jedan od vaših bivših sa kojim duže vreme niste u kontaktu se iznenada opet pojavljuje. Budite oprezni sa njim.

Škorpija

Mars u vašoj kući ljubavnih afera budi inspiraciju i trud u vašem ljubavnom životu bilo da ste u vezi ili ne. Kada Venera krene direktnim hodom bićete spremni da ispunite neke vaše seks fantazije. Do kraja meseca imaćete ozbiljnu želju da se povežete sa nekim ljudima i imate seksi vikend.

Strelac

Foto: Shutterstock

Seks i romanska znaju da budu veoma ozbiljni ponekad. Ovo nije to vreme. Kada Uran uđe u Ovna 6. novembra, osetićete velike vibracije. Spremni ste da se fokusirate na zabavu i ništa više. Ukoliko se niste zabavljali u vašem ljubavnom životu, vreme je da zabava počne. Jupiter ulazi u vaš znak 8, i donosi nove mogućnosti. Možda je to neko nov ili neka nova seks poza koju želite da probate.

Jarac

Očekuje vas malo flert sa prijateljem, ali da li želite da to pređe na neki viši nivo? Napravite pauzu i razmislite dobro o tome. Kada Mars uđe u Ribe 15. novembra, moraćete da porazmislite o komunikaciji u spavaćoj sobi. Govorite partneru šta želite, ali da li ste dovoljno jasni? Ukoliko on ne shvata poruku vreme je da promenite taktiku. Ako ste singl, oko 16. ćete možda upoznati nekoga preko posla i to može da preraste u nešto više.

Vodolija

Može da bude veoma nezgodno da balansirate s novcem i ljubavi. Ali ukoliko mislite da finansije nisu u ravnoteži u vašoj vezi, onda ćete osetiti potrebu da o tome razgovarate oko 15. Venera kreće direktnim hodom 16. i donosi mnogo lepih momenata sa srodnom dušom. Ako ste sami, upoznajete nekoga na putovanju. Pun Mesec 23. osvetljava vam prilike za romansu pa se potrudite da napravite romantičnu atmosferu uz sveće, cveće i sve ostalo.

Ribe

Kada Venera krene direktnim hodom 16, vi ćete osetiti potrebu da sve delite sa vašim partnerom. Recite mu/joj sve o toj novoj pozi za koju ste čuli i istražite je zajedno. Ako ste singl neko želi da vas upozan sa nekim prijateljem. Dajte tome šansu jer može da bude veoma važno i lepo. Kada Neptun krene direktnim hodom 24. novembra, osetićete se u balansu sa vašim partnerom. Nemojte da dozvolite da vam ta seksualna intuicija propadne.

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA