≫ 

"Znala sam da ću se razvesti čak šest meseci pre nego što sam se uopšte i udala"

Ispovest ove blogerke će vas potpuno iznenaditi

  • 4

Kara Vilijams (33) je sada u durgom braku i shvatila je neke stvari o svojim greškama iz prošlosti. Rešila je to da podeli sa vama kako niko ne bi morao da prođe isto što i ona.

Kara se udala jako mlada, odmah posle završene srednje škole. Međutim, nije to bilo presudno da napusti ljubav iz detinjstva i da se konačno razvede. Ovo je njena priča.

- Da budem potpuno iskrena, čak šest meseci pre venčanja sam znala da ću se razvesti, da ću jednog dana napustiti svog budućeg muža. Znam da zvuči potpuno surovo kada to kažem- počinje svoju ispovest Kara.

U životu ništa nije crno ili belo. Moram da priznam da ga nisam samo volela, ja sam ga obožavala.

Srela sam ga kad smo imali 15 godina. Bili smo najbolji prijatelji, a ponekad sam se osećala kao da sam mu i mama. Išli smo u školu, ja sam i radila i bavila se sportom. Tada sam mislila da u celom tom haosu nema šanse da sretnem čoveka za koga ću poželeti da se udam.

Međutim, zaljubili smo se jedno u drugo. Čak smo zajedno sa sela došli u grad. Iskreno, tada je sve krenulo nizbrdo. Međutim, mislila sam da moj bivši muž zaslužuje drugu šansu, jer smo od tinejdžerskih dana zajedno.

Foto-ilustracija: Profimedia

On se nalazio na raskršću života i ja sam se time bavila. Sebe sam potpuno zanemarila, čak toliko da sam se u jednom trenutku zapitala koja je moja svha. Nisam više imala svoje ciljeve, niti želje. Osećala sam se kao da sam mrtva, a živim. Mnoge stvari nisam znala, ali sam bila svesna da ne želim da živim tim prosečnim, dosadnim životom.

Čak šest meseci pre braka sam znala da on nije onaj pravi. Međutim, zbog vremena koje smo proveli zajedno i zbog svega što smo preživeli mislila sam da je brak sa njim nešto što je jedino ispravno. Mislila sam da se tako osećaju svi koji su u dugim vezama i da je to ono kako se svi osećaju u braku. Iako sam kopala duboko po svojoj duši, zaista nisam znala šta bi trebalo da osećam.

Kada sam imala 24 godine rešila sam da se razvedem. Zapala sam u potpunu psihološku tamu. Nisam imala prijatelje koji su prošli kroz sličnu situaciju, nije bilo nikog ko bi mogao da me posavetuje. U svakom slučaju znala sam da će to za nas oboje biti šok, jer smo spolja izgledali kao skladan par, ali ja sam se raspadala iznutra.

Godinu i po dana pre razvoda sam se potpuno odvojila od sveta, čak ni sa porodicom nisam imala kontakt. Bukvalno sam se svaki dan osećala kao da jedva preživljavam, a niko nije znao za to. Tada sam odlučila da posetim psihologa.

Foto-ilustracija: Profimedia / 5 znakova da muškarac laže

Pomerila sam se sa mrtve tačke. Tražila sm mu da me uključi u posao. Počela sam da uživam u radu i shvatila sam da je to ono što želim - da zajedno sa svojim suprugom grabim napred. Međutim, moj bivši je hteo da sam "vozi svoju vožnju".

Shvatila sam da se ništa tu neće promeniti. Treba biti divan prema osobama koje voliš, ali kada te unapred otpišu, onda gubiš samopouzdanje i postaješ niko.

Nisam želela da budem niko. Razvela sam se.

Moj drugi brak je proizvod iskustva koje sada imam i iz prvog braka, ali i iz drugih odnosa sa drugim ljudima. Puno sam naučila i o sebi i o drugima i trudim se to da primenjujem.

Sad tačno znam šta želim i od muškarca i od veze. Znam da svaki brak zahteva veliki rad da bi opstao, ali u tome moraju da učestvuju dvoje - ispričala je Kara.

VIDEO: Mirjana slavi 30 godina od razvoda!

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sindi

    10. decembar 2018 | 09:30

    Sto si se udavala ako si znala to, svasta.. niko pametan nebi uradio tako nesto glupost vecu nisam cula

  • Messi

    10. decembar 2018 | 09:55

    Pa zenski mozak proracunat.

  • Maja

    10. decembar 2018 | 10:18

    Ja se upravo tako osećam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA