≫ 

Ovakve muškarce žene posmatraju kao partnere za duge veze

Žene prosto “otkidaju” na muškarce koji imaju bradu

  • 2

Imamo lošu vest za sve one koji muku muče sa negovanjem guste brade jer ne mogu da prevaziđu retko tinejdž paperje koje nikako da postane prava brada.

Ne samo da žene više padaju na muškarce sa bradom i smatraju da su oni više seksi, one čak njih vide kao idealan materijal za dugu vezu. Brada ima tu sposobnost da ostavi utisak da je u tom muškarcu objedinjena muževnost, ali i ženstvenost koja vodi u pravom i odličnom smeru.

Muškarci sa bradom su ženama više seksi. Foto: Pixabay.com

U istraživanju koj eje sprovedeno na Univerzitetu Kvinslend učestvovalo je preko 8.000 žena kojima su pokazivane fotografije muškaraca koji su imali i ženstvene i muževne crte lica. One su trebale da rangiraju lica po privlačnosti, ali i po šansi da sa njima imaju dugu vezu. Rezultati su pokazali da je velika većina žena bila privučena od strane bradatih muškaraca i da su ih smatrale opcijom za neku dužu priču.

VIDEO: Brada može koristiti i kada stignu deca, nema tate koji nije ovako mazio decu niti deteta da se ovako nije smejalo

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA