Jedna stvar koju svaki horoskopski znak može da vas nauči kada raskinete sa njim

Raskidi nisu nikada laki, ni za one koji su ostavljeni, ali ni za one koji ostavljaju...

  • 2

Raskidanje veze bila ona kratka ili duga, može da bude bolno za obe strane, a neretko se pitamo i zašto je ta osoba ušla u naš život i šta nam je to dobro donela veza sa njom.

Bivši partneri koji su prošli kroz naš život naučili su nas nečemu. Iako više niste zajedno, ipak ste nešto dobili. Svako od njih je lekcija po sebi, a ono što ste naučili otkriva vam horoskopski znak vašeg bivšeg partnera.

Ovan - naučio vas je strpljenju

Foto ilustracija: Shutterstock

Imaju mnogo energije, jure svuda okolo i žele da sve bude u redu. Posmatrajući ovo, dobili ste veliku lekciju o strpljenju, naučili ste za šta se treba boriti, a šta možete da pustite da ode od vas. Jači ste zbog ovog dara strpljenja.

Bik - Naučio vas je da se razvijate

Nije čudno to što je simbol ovog znaka bik. Oni su tako tvrdoglavi, a njegova tvrdoglavost i odustajanje od promene želje naučila vas je kako da istrajete i razvijate se.

Blizanci - Naučili su vas komunikaciji

Biti sposoban da pričate o vašim osećanjima je veoma važan aspekt svake veze. Blizanci vole da pričaju o svemu što postoji, a iako vas je ovo nekada možda nerviralo naučili ste da je veoma važno da se jasno izražavate.

Rak - Naučili su vas da volite

Foto ilustracija: Shutterstock

Rakovi mrze da budu sami i njihova omiljena stvar na svetu jeste da budu sa nekim koga vole i da čine različite stvari za tu osobu. Možda vam je ovo bilo previše u jednom momentu veze, ali Rakova naklonost naučila vas je kako da volite. Vaša veza možda nije uspela, ali ste naučili kako zaslužujete da vas tretiraju i kakva vam ljubav treba.

Lav - Naučio vas je da praštate

Ima nezgodnu naviku da bude egositičan i sebičan, ali i orijentisan na sebe. To ne znači da oni nisu bili zainteresovani za vas, čak su verovatno imali velika osećanja prema vama, ali je njihova orijentisanost na sebe dovela do toga da izgube iz vida vaše potrebe i vašu vezu. Opraštanje je poklon koji od njih možete da dobijete i to je za ceo život.

Devica - Naučila vas je razumevanju

Veoma su teški za pročitati ih, pa često znaju da deluju hladno, osuđivački i zatvoreno. Ipak, u njima se krije topla i ljupka strana koju ste verovatno imali prilike da vidite i negujete neko vreme. Devicama je teško da puste nekoga unutra pa teže tome da se drže na odstojanju. Kako biste bili u vezi sa Devicom morali biste da vežbate razumevanje tokom njihovog perioda ćutanja.

Vaga - Naučila vas je zahvalnosti

Foto ilustracija: Shutterstock

Znak balansa, Vaga zna da bude ozbiljna čak i kada se zabavlja. Ona svaki dan tretira kao poklon i uzbuđuje se zbog svega, bio to neki novi film ili slatko kučence. Iako ste zbog nje često okretali očima dok ste bili u vezi, zahvalnost koju ste naučili pored nje je neprocenjiva jer ste shvatili da trebate da budete zahvalni na svakom danu. Naučili ste da ne uzimate tuđa osećanja zdravo za gotovo, ali i da uživate u malim stvarima. Zahvalnost čini život mnogo prijatnijim.

Škorpija - naučila vas je balansu

Ako ste se zabavljali sa Škorpijom, sigurni smo da su vas prijatelji bar par puta nagovarali da raskinete. Škorpije nisu loši ljudi, samo su intenzivni. Vaša veza bila je ispunjena usponima i padovima, a Škorpija živi za dramu, afere i ljubomoru. Ovde je idealna prilika da naučite da strast treba izbalansirati i da je potrebnma stabilnost da bi nešto uspelo.

Strelac - naučio vas je nazavisnosti

On je putnik Zodijaka, jer ne voli ništa kao što voli da se spremi i ode na put. Zbog toga su loši u obavezivanju, jer dok vi želite da ostanete kod kuće i gledate film on želi da ide napolje u provod.

Jarac - Naučio vas je da pustite

Foto ilustracija: Shutterstock

On ima savršeno pamćenje i čak i kada vam se čini da pričate o nečem drugom on će se setiti neke svađe od pre 6 meseci i opet će je pokrenuti. Imaju tendenciju da ne zaboravljaju i uvek se drže negativnih stvari.

Vodolija - Naučila vas je saosećajnosti

Možda su temperamentne, beskompromisne i nesnosne, ali razlog za to je taj što one previše razmišljaju i bore se sa usamljenošću i problemima sa samopouzdanjem. One teraju od sebe ljude kako ne bi bile povređene. Ova veza naučila vas je saosećanju sa drugima jer znate kroz šta oni prolaze. Naučili ste da odgovarate ćutanju i temperamentu sa puno ljubavi i saosećanja.

Ribe - Naučile su vas osećajnosti

Jedan od najosetljivijih znakova Zodijaka oseća više nego svi mi zajedno i sklone su tome da lako budu povređene. Bilo da kaćete nešto neljubaznim tonom ili grubim glasom lako ćete povrediti njihova osećanja. Možda vas je to nerviralo, ali vas je i naučilo da budete ljubazniji. Reči imaju veliku moć, pa kako mogu da povrede umeju i da leče. Njihova osećajnost naučila vas je da budete nežniji prema drugima.

(Telegraf.rs/horoscope.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    14. decembar 2018 | 06:16

    Jarac je taj koji uci ljude da oprastaju i budu bolji. Samo rad na sebi ima rezultat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA