≫ 

16 grešaka koje mogu da vam unište svaku šansu za vezu na prvom sastanku

Prvi dejt je veoma važan za dalju vezu pa zato momci moraju podjednako da se potrude

  • 3

Nije sam ona devojkama da imaju savršen autfit i frizuru, da im šminka bude na mestu, osmeh blistavo beo i ponašanje prefinjeno već i muškarci moraju na mnogo toga da obrate pažnju kako bi prvi dejt bio dobra uvertira za ono što sledi.

Nemojte da sabotirate vašu vezu pre nego je uopšte i počela tako što ćete napraviti početničke greške u koracima. Nedavna anketa ukazala je na to gde muškarci najviše greše kada su sa devojkom na prvom sastanku. Evo kako da izbegnete 16 najčešćih grešaka koje vas šalju odmah na klupu i izbacuju iz igre za vezu.

Držite svoje ruke dalje od nje

Pazite na to koliko je dodirujete. Foto: Pixabay.com

Možda mislite da je često dodirivanje devojke sa kojom ste izašli na dejt dobar znak da vam se dopada. Na prvom dejtu, dodirivanje treba da bude ograničeno i samo prirodno i prijateljsko, nikako seksualno.

Pričajte

Možda volite da mislite za sebe da ste jak i ćutljiv momak, ali ono što ona vidi jeste muškarca koji je ili emotivno nedostupan ili dosadan. Morate da joj date nešto sa čime će moći da se poveže i da razvije odnos.

Ne budite škrti

Postoji velika razlika između toga da budete štedljivi i da budete škrti. Najbolje je da sami isplanirate dejt i da je odvedete tamo gde znate kakve su cene i koliko ćete para potrošiti. Nemojte da idete u krajnost i razbacujete se parama.

Nemojte da se vređate ako želi da podelite račun

Nemojte da se vređate i svađate ako ona želi da podelite račun. Ljubazno joj recite da ćete vi platiti, ali ako ona i posle vašeg drugog odbijanja opet insistira - onda budite popustljivi. Dozvolite joj da vidi da vi zaista želite da je častite. Recite joj da ona može da plati sledeći put, ali ako ne prestaje da insistira podelite račun.

Neka to bude obostrana komunikacija

Pričajte o onome što vas najviše interesuje, ali imajte meru. Foto: Pixabay.com

Trebate da joj ispričate nešto o sebi, ali pustite je i da vam se ona otkrije. Nemojte da pričate samo o sebi i da joj ne date da dođe do reči. Komunikacija mora da bude obostrana.

Ne preterujte sa pićem

Kontrolišite broj pića koje ćete da popijete jer ne želite da pomisli da ste alkoholičar ili da imate neki problem. Ukoliko ste nervozni nemojte da tražite hrabrost u čaši. Devojkama je super slatko čak i kada vide da ste u njihovom prisustvu malo pogubljeni.

Izbegavajte teške teme

Možda želite da ona upozna pravog vas, ali nemojte joj odmah pričati o vašoj tamnoj prošlosti. Prvi sastanak treba da bude zabavan.

Pazite koliko psujete

Žene možda vole žestoke momke, ali suigurno ne vole one koji psuju kao kočijaši. Smanjite psovanje ili ga oizbegavajte u potpunosti.

Ostavite vaš Roleks kod kuće

Nijedna devojak ne voli da se muškarac odmah razmeće svojim parama i skupocenim stvarima. Nećete je oboriti sa nogu ako joj pokažete koliko ste bogati, ako nije sa vama iz interesa. Emocije se dobijaju na drugačiji način.

Budite džentlmen

Pokažite da imate manire. Foto: Pixabay.com

Mali znaci pažnje, kao što je otvaranje vrata i pridržavanje kaputa, pokazaće joj da volite da se starate o svojoj dami i da je tako i vidite. Mali gestovi su uvek oni koji najviše oduševljavaju.

Ostavite bivše u prošlosti

Nemojte odmah da razmišljate šta može da pođe po zlu i ovaj put. Izaberite neko mesto za sastanak na kome ćete se osećati dobro i gde ćete imati nešto da vam odvlači pažnju kao što je koncert ili bioskop.

Pazite na sale koje joj govorite

Birajte oprezno šale i viceve i držite se podalje od njih.

Ne razgovarajte o parama

Razgovor o novcu je uvek nezgodan. Nemojte da kukate jer vam je plata mala i jedva sastavljate kraj s krajem, niti da pričate kako imate pozamašnu ušteđevinu u banci i da ne znate gde da je potrošite. U oba slučaja, devojka će vas precrtati sa svoje liste.

Zaboravite na aroganciju

Pokažite da niste arogantni. Foto: Pixabay.com

Arogancija je uvek dokaz nesigurnosti. Koliko god vi mislili da ćete je tako imresionirati, on aće samo u vama videti arogantnog tipa pored kog ne želi da se budi.

Ne budite neugledni

Izdvojite malo više vremena da se sredite. Ne kažemo da trebate da se šminkate i idete kod frizera, ali uredna kosa i brada, pristojna odeća i obuća su prosto nešto što se podrazumeva. Pokažite joj da držite do sebe.

Udelite joj ljubazni kompliment

Ukoliko joj kažete kako joj noge izgledaju dobro u toj suknji to joj se neće baš dopasti jer će misliti da ste površni i da je gledate kao seksualni objekat. Recite joj umesto toga da vam se dopada njena kosa ili oči, koža, šminka, samo nemojte da upadate u zamku koliko vas seksualno privlači.

VIDEO: Zar nije moglo bez stresa? Pravio se da je mrtav, pa zaprosio devojku

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bella

    19. decembar 2018 | 17:17

    I nemojte da je odmeravate od glave do pete i zevate u dekolte. Uzdrzite se od toga

  • Ja

    19. decembar 2018 | 20:12

    E za Rolex niste u pravu. Pokažite ga slobodno i Mercedes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA