Obratite pažnju na njegovo ponašanje: Muškarca koji vara odaju ove greške

Uštedite sebi vreme i živce i ne razmišljajte da li vas partner vara

  • 2

Da li je vaš partner veran ili voli da švrlja sa strane je lako “provaliti” pa vam neće trebati mnogo vremena da saberete 2 i 2.

Umesto da se fokusirate na sve moguće signale da li vas partner vara, postavite vaš fokus na nešto pozitivnije pokazatelje. Tako ćete moći da sprečite preznojavanje i konstantnu brigu o tome da li ste namagarčeni ili ne. Ekperti kažu da ćete uz pomoć sledećih pokazatelja znati jasno i precizno da li je vaš partner zainteresovan za vas i vaš odnos ili vas vara.

Otvoren je prema vama

Iskrenost i otvorenost su glavni pokazatelji da je nekome stalo do vas. Foto: Pixabay.com

Ukoliko se vaš partner ponaša nezainteresovano i zatvoren je prema vama onda imate razloga za brigu. Ako ne krije svoj mejl, telefon i računar svaki put kada uđete u sobu, onda je sve u redu.

Dosledan je

Znate li šta možete da očekujete od vašeg partnera, ili je on nestalan i niste sigurni da možete da se oslonite na njega? Ukoliko je on osoba od poverenje, onda nemate razloga za brigu.

Ulaže u vašu vezu

Kada neko vara, on je obično jednom nogom u vezi a drugom je negde napolju. Kada primetite da se partner povlači i ne ulaže ni delić sebe u vaš odnos - onda je vreme da se alarm oglasi.

Emotivno su intimni sa vama

nedostatak intimnosti je signal za uzbunu. Foto: www.pixabay.com

Intimnost, pogotovo emotivna intimnost, je pozitivan znak da vam je partner veran. I psihička i fizička intimnost su veoma važne za vezu jer utiču na vašu povezanost i doprinose vašem zbližavanju.

Nikada ne dovodi u pitanje vašu posvećenost

Ovo je najjasniji znak da je on samo vaš. Ukoliko vara, on će se ponašati sumnjičavo i optuživaće i vas sa ili bez razloga.

(Telegraf.rs/elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan V.

    21. decembar 2018 | 20:39

    Nemojte se ljutiti g do naucnici,ali ovog puta niste bili uverljivi..Naprotiv.

  • Mirka

    22. decembar 2018 | 19:02

    E sve ovo ste vi lepo napisali ali moj partner bez razloga ode,postoji javna govornica,tako da tel može opusteno da koristi,laskao,pažnja,nežnost,osećajnost,zahvala za sve sto sam divna i....i ode Tako da sve ovo nema veze,bitan je čovek koliko je rđav u duši.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA