≫ 

Horoskop otkriva koju važnu životnu lekciju je naučio kada ste raskinuli sa njim

Ljubav može svima da bude velika lekcija

  • 2

Ljubav je veoma moćna učiteljica i ponekad muškarci nauče lekciju kada vole i izgube ženu koju su nekada iskreno i jako voleli.

Bez sumnje će on u životu upoznati još dosta ljudi, ali ono što ga bivša devojka može naučiti ostaje mu za ceo život. Evo šta svaki muškarac može da nauči od žene sa kojom je bio u vezi kada jednom dođe do toga da raskinu u zavisnosti od njenog horoskopskog znaka.

Ovan

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Ona će naučiti svakog svog partnera da iskoristi svaki dan. Ona voli izazove i njen smisao za avanturu podseća sve nas da život treba živeti.

Bik

Veliki je materijalista i voli značajne nagrade. Lekcija koju će vas naučiti tiče se lojalnosti. U vezi, ona daje sve od sebe i očekuje da joj se uzvrati istommerom.

Blizanci

Njoj je život zabava, a njen britki um i elokvencija naučiće vas da stojite uvek čvrsto na nogama. Njoj je potreban oštrouman muškarac koji će primetiti to nešto što ona ima.

Rak

Kreće se lagano i veoma je nežna. Naučiće vas zavodljivosti i zavođenju.

Lav

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Ona je inteligentna, jaka i mudra, traži nezavisnost i snagu pre nego dozvoli da se pridružite njenom čopor. Motivisana je i to prenosi na vas i dorasla je svakom izazovu.

Devica

Pre svega će vas naterati da zastanete i pomirišete ruže. Ima metodološki pristup životu i teži da se fokusira i na najmanje moguće detalje.

Vaga

Nakon zabavljanja sa Vagom otići ćete sa znanjem umetnosti komunikacije. Kao i znak koji je predstavlja, Vaga je fer i teži da pomeša emocije i logiku kada su važne stvari u životu u pitanju. Koliko god da se bori za to da dokaže da je u pravu, ona će ipak saslušati vašu stranu priče.

Škorpija

Ona je diva Zodijaka, neustrašiva, strastvena i uvek ima kontrolu. Veza sa Škorpijom će vam u potpunosti pokazati kako izgleda samouverena žena.

Strelac

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Ona je znatiželjni ekstrovert, uvek spremna za akciju, a naučiće vas da je život previše kratak i da ga trebate živeti punim plućima.

Jarac

Jarčica je ozbiljna, tvrdoglava i odgovorna. Ona je najzrelija od svih znakova Zodijaka. Naučiće vas kako je držanje do sebe i svojih stvari jako važno za vaš napredak.

Vodolija

Voli da razmišlja i jedna je od najhumanitarnijih u Zodijaku. Naučiće svoje partnere da razmišljaju izvan svoj eglave i da rade na nečemu što je veće od njih samih.

Ribe

Ona je aktivna, ali joj komunikacija nije jača strana. Ona je odličan partner, nesebična je i ima razumevanja za potrebe drugih ljudi. Veoma je fokusirana n apotrebe drugih pa vam to može smetati u vezi sa njom.

VIDEO: Rođeni pobednici: Ovo su tri najbogatija horoskopska znaka

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majche

    28. decembar 2018 | 00:11

    Nije naucio nista!!!

  • Slon

    28. decembar 2018 | 07:56

    Tako je. Zena jarac jedina ima stav i drzi do sebe. Ali to bivsi shvate tek kad je izgube. I nema im spasa do kraja zivota jer je ona unikat i cist dijamant

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA