SEKS HOROSKOP ZA JANUAR: Koga čeka vrela avantura sa novim partnerom, a kome se u život opet vraćaju bivši

Biće ovo vrela godina pred nama

  • 0

U Novoj 2019. godini znaćemo šta želimo od ljubavi i seksa, a ovog meseca ćemo sve to dobiti.

Januar počinje sa Venerom u Škorpiji i počećete da se pitate koliko želite da budete bliski u vezi i kako želite da se povežete opet sa svojom srodnom dušom.

Vreme je za neka pitanja i odgovore. Foto: Pixabay.com

Kada Venera pređe 7. januara u Strelca, osetićete nalet nove energije koja će vas naterati da razmišljate o slobodi. Pomračenje Meseca 21. januara prati naša srca i radi sve što treba da bismo bili srećni. Osećaćemo se cenjeno i bićemo veoma romantični, a pored toga imaćemo i prostora za napredovanje.

Evo šta svakog od znakova Zodijaka očekuje u januaru kada je u pitanju seks.

Ovan

Znate šta želite i idete ka tome. Sve to zahvaljujući Marsu, ali imajte na umu da ne smete da se ponašate malodušno i da u tom nastojanju da sebi udovoljite pregazite želje vašeg partnera. Pričajte sa njim o svojim problemima i upoznajte se i sa njim o njegovim potrebama. Ako ste singl, sada je odlično vreme za dejt. Bacite oko na nekoga ko je velika podrška i nije previše zahtevan.

Bik

Ovog meseca poželećete da budete malo bliži sa nekim posebnim. Venera, planeta ljubavi, provešće veći deo ovog meseca terajući vas da žudite za intimnosti, ali će vam dati i idealnu priliku za prijatne trenutke sa nekim novim ili starim. Ako ste singl, sanjarićete o idealnom partneru. On je moda iza ćoška. Mars, planeta akcije i seksa, nalazi se u vašem znaku pa se spremite za neka seksi sanjarenja.

Blizanci

Foto: Shutterstock

Držite oči otvorene ovog meseca jer će vam Venera doneti mnogo zanimljivih opcija. Svako novo poznanstvo ovog meseca može da ima veliki potencijal za neku buduću vezu. Ako ste već u vezi, univerzum vam šalje odličnu energiju koja vam dozvoljava da se dublje poveete i obavežete sa vašom srodnom dušom. Ipak, imaćete dovoljno prostora i za vas same.

Rak

Pomračenje 5. januara je u vašoj kući odnosa sa drugima pa vam je ovo idealan momenat da se sa nekim malo bolje upoznate. Ali, da li je vaš sadašnji partner onaj pravi i koliko trebate da ostanete u vezi sa njim? Tokom meseca imaćete strašnu želju da se sa nekim nađete u vezi. Ako ste u vezi sada, ovo je idealno vreme za uživanje i opuštanje sa partnerom uz neki dobar film ili seriju. Ako niste, onda je vreme da upoznate nekog novog. Idite u šetnju po kraju i drite oči širom otvorene. Moda vam je ljubav ispred nosa.

Lav

Ovo će biti mesec buđenja za vas. Pomračenje Meseca 21. januara daće vam do znanja šta je to što želite u vezi, a šta ne. Možda ćete početi da posmatrate ljude oko vas drugim očima, pa da tako nekog od prijatelja vidite na neki novi i seksi način. Nemojte da se plašite da delate u skladu sa tim. Ovo je mesec kada trebate da budete otvoreni i spremni za komunikaciju. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, ne plašite se da malo podgrejete atmosferu u spavaćoj sobi. Lubrikanti sa ukusom i zanimljive seks igračke su samo neka od opcija.

Devica 

Ovo je idealno vreme za izlaske i upoznavanje novih ljudi sa kojima se može desiti da odete na dejt - bilo da ste u vezi ili ne. Iskoristite mudro ovo vreme i budite izbirljivi. Imaćete mnogo prilika ovog meseca. Ako ste u ozbiljnoj vezi, vreme je da se posvetite organizaciji seksi večeri kao što to već duže vreme planirate.

Vaga

Foto: Shutterstock

Oko vas sve pršti ovog meseca, a sve zahvaljujući pomračenju Meseca u vašoj kući romanse. Idealno je vreme da upoznate nekog novog ili da vratite stari plamen u vašu vezu. Vaš ljubavnik će vas ovog meseca stalno nešto izazivati, ali na dobar način. Komunikacija vam je najvažnija ovog meseca pa podelite sa partnerom šta mislite i želite.

Škorpija 

Ovog meseca je Venera u vašem znaku pa donosi ljubav i novac. Ako ste u vezi trebaće vam potvrda da vaš partner podržava vaše snove. Ukoliko ivite zajedno očekujte neke svađice vezane za kućne poslove. Kompromis vam je neophodan kako biste preiveli ovaj period. Naite se na pola puta sa partnerom i radite zajedno na vašem odnosu.

Strelac

Sanjate o nekome koga ne možete da imate i to vas pomalo muči. Ali, neće biti to tako dugo jer Venera ulazi u vaš znak 7. januara pa ćete imati utisak da ste se iščupali. Ukoliko ste u vezi, razmišljate da odete negde sa partnerom i odmorite od svega.

Jarac

Foto: Shutterstock

Možda ćete upoznati nekog zanimljivog preko prijatelja, pa ako vam prijatelji kau da bi voleli da vas upoznaju sa nekim, nemojte odbijati. Deo meseca provešćete maštajući o idealnom ljubavniku. Za one koji su u vezi, predlažemo vam da se zapitate koje su to potrebe vašeg partnera.

Vodolija

Imate li prijatelja za koga ste duže zainteresovani, ali s kojim se ništa ne dešava? Ovo je mesec da se tu neke stvari pokrenu. Upoznajete i neke nove ljude i bićete zainteresovani za različite oblike druženja.

Ribe

Venera, planeta ljubavi i novca, je u vašem sestrinskom znaku Škorpija i šalje vam ogromnu energiju. Osećaćate se malo više strogo i biće vam potrebne neke granice u vašoj vezi tamo gde su vam potrebne. Ali, istovremeno otvoreni ste i za nova poznanstva. Ne plašite se da rizikujete i isprobate nešto novo u seksu. Isprobajte neke nove poze i videćete šta vam najviše prija.

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA