Horoskop otkriva: Kako da se osigurate da Vaga bude ludo zaljubljena u vas

Nije jednostavno ukrotiti Vagu i vezati je samo za sebe

  • 6

Nije lako shvatiti otvoreni um Vage i zadržati njeno srce samo za sebe. Evo šta horoskop preporučuje da treba da radite ukoliko jednu Vagu želite da zadržite pored sebe.

Vage su neki od najlepših ljudi koje ćete imati priliku da upoznate, a takve ljude definitivno želite pored sebe. Da biste to ostvarili samo treba da se držite nekih pravila.

Horoskopskim znakom Vage vlada planeta Venera koja je oličenje ljubav i strasti. Vage su takođe poznate i kao znak koji balansira u astrologiji, pa su njihove osobine još i pravednost, ljubaznost i poštenje. Preziru dramu. Naime, ovaj znak je na vreme shvatio da je uklanjanje drame iz života važno za mir i uravnoteženost.

Foto ilustracija: Telegraf

Ove osobine primenjuju i na ljubavni život.

Za Vage ne postoji ništa važnije od pronalaženja životnog partnera. Kada Vaga konačno odluči da se smiri sa nekim, onda znajte da će joj se to isplatiti. Fokusirani su na ljubavi na duge staze.

Njihova posvećenost partneru je neograničena, ali to isto očekuju zauzvrat. Za njih je harmonija ključ srećnog života.

Za Vage je zaljubljenost cilj, a ostajanje u vezi ostvarivanje tog cilja.

Kao njihovi partneri neophodo je da znate šta tačno vole, a šta preziru kada je ljubav u pitanju, ali i šire. Znanje o ovom znaku će biti vaša moć. Ono će vam omogućiti da uopšte uđete u interakciju sa Vagom.

Foto: Shutterstock

Ovaj horoskopski znak je intelektualne prirode i vole u svakom trenutku da znaju šta se dešava oko njih i da imaju dubokomisaone razgovore o tome. Njiohova ljubav prema čitanju ih dovodi do dobre informisanosti. Kao patner morate da budete u korak sa njima kako biste imali kvalitetan odnos.

Ništa ne bi usrećilo Vagu više nego mogućnost da sve podeli sa partnerom.

Evo nekoliko načina da osigurate da Vaga ostane ludo zaljubljena u vas.

Planirajte putovaje u prirodu

Vage jako vole otvoren prostor. Vaša Vaga će staviti akcenat na činjenicu da ste obratili pažnju na to što voli i uzvratiće vam više nego što možete da zamislite.

Ilustracija: pixabay.com

Budite u korak sa svetkim dešavanjima

Svako ko poznaje Vagu jasno mu je da se bori za pravdu i sigurnost. Ukoliko pratite šta se dešava u svetu i ako  možete dublje da razgovarate na te teme, onda ste definitivno kupili Vagu.

Kupite im knjigu ili čitajte zajedno

Vage vole mentalno razgibavanje i knjiga je savršen poklon za njih. Ako ste i vi slične prirode, onda ćete oduševiti svog partnera koji je ovog horoskopskog znaka.

Nahranite njihov ego

Iako se tako ne čini, Vage mogu da budu jako nesigurne i tada im je potrebna vaša podrška. Ukoliko malo nahranite njihov ego s vremena na vreme, znaće da vas cene i da vam dvostruko uzvrate.

(Telegraf.rs / www.yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Радосна жена

    7. januar 2019 | 20:47

    Нико данас не може да се осигура ни за шта. Да би неко био заљубљен у вас за цео живот морате да поседујете велике квалитете а пре свега духовне. Јер најбоље осигурање и заштита је код Бога. Њему поверите живот и уживајте

  • DARKO 100%

    7. januar 2019 | 20:57

    Ja nisam vaga al se zaljubih u nju na prvi pogled😉

  • Jaca

    7. januar 2019 | 21:24

    Vaga sam, sve je tačno..😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA