≫ 

Ako posle godinu dana veze ne možete da odgovorite na ovih 11 pitanja o vašem partneru - vreme je za raskid!

Kako biste znali da je vaš partner onaj pravi za vas, vaša veza treba da prođe svojevrstan test

  • 1

S vremena na vreme treba dugu vezu testirati kako biste znali da li je partner s kojim ste onaj za ceo život, a za to vam ne trebaju nikakve drastične mere i zadaci već samo odgovori na neka pitanja.

Super test za poznavanje partnera sadrži 11 pitanja, a može da pokaže u kakvom je stanju vaša veza. Džonatan Benet stručnjak za veze osmislio je par naizgled jednostavnih pitanja koje treba svaka žena da postavi sebi ukoliko je u vezi duže od godinu dana. Znate kako uvek kažu da postoje određeni periodi u kojima odlučujemo jesmo li zaista spremne za vezu u kojoj smo i da li je to “TO” za nas. Godinu dana je sasvim dovoljno da se upoznamo sa nečijim navikama, namerama i da shvatimo šta nam kod osobe sa kojom smo smeta.

Zapitajte se da li je on onaj pravi. Foto: Pixabay.com

Proslava godišnjice je odlično vreme da prođete kroz sve kroz šta treba sa partnerom i vidite gde se vaša veza nalazi. Ne možete baš sve da znate o partneru za godinu dana, ali neke najvažnije stvari ipak da. Nakon godinu dana veze trebale biste da možete da odgovorite na sledeća pitanja vezana za partnera, a ukoliko ne možete, pa, veza vam ipak treba neku popravku.

Šta je za njega obaveza?

Uzajamno poštovanje i stavljanje vas na prvo mesto. Obaveza je takođe i trud da zajednički radite na vašim ličnim i zajedničkim ciljevima. Uz to nema varanja, ni fizičkog ni emotivnog.

Koje su mu granice?

Ako se pod granicom smatra sve ono što je dopušteno, onda je granica ako dođe do osećaja nemoći ili prevare. Dopisivanje ili provođenje vremena s drugom muškom osobom na način koji nije u potpunosti prijateljski bio bi vam jasan pokazatelj šta vaša veza vama zapravo znači.

Koji su mu finansijski ciljevi?

S njegovom finansijskom situacijom i ciljevima trebali biste da budete odavno upoznate i da se neki vaši ciljevi poklapaju sa njegovim.

Kako voli da provodi slobodno vreme?

Posvećuje li vama svoje slobodno vreme? Foto: Pixabay.com

Osim sa vama, on voli da bude u društvu prijatelja i da radi stvari koje voli? Onda je sve ok.

Kako podnosi konflikt?

Koliko je on tvrdoglav u svađama sa vama, a koliko ste vi ti koji ne daju na sebe u mnogome je bitno za dalji nastavak veze.

Kako voli da bude voljen?

Svako ovde ima odgovor svojstven sebi, pa neko voli nežno, a neko intenzivno i jako. Bitno je da znate kako vaš partner to voli i da ga vi baš tako volite.

Gde želi da živi?

Ovo je jedno od najvažnijih pitanja koje morate da znate o njemu. Želi li on da živi sam i bez porodice? A vi? Koliko se to uklapa sa vašim željama? Ako sanjate o velikoj porodici i mirnom porodičnom životu, a on ne - vreme je za razlaz.

Koji su mu ciljevi za budućnost?

Da radi, zarađuje, druži se sa prijateljima, putuje sa vama,... Ukoliko su vam ciljevi slični onda imate budućnost.

Koliko su mu važni prijatelji i porodica?

Da li mu je bitna porodica i koliko? Foto-ilustracija: Profimedia

Ovde je u pitanju njegova društvenost i ponašanje prema članovima porodice koje je veoma važno za vaš dalji zajednički život i porodicu.

Šta misli o vašem seksualnom životu?

Ne morate da znate baš sve jer ova tema kod nekih parova može da bude škakljiva. Ali, ako ne možete da budete otvoreni i iskreni u vašim željama onda nešto mora da se menja.

Šta on misli o tome gde ide vaša veza?

Razgovarajte sa njim s vremena na vreme i saznajte šta on želi od vaše veze i gde vas vidi kroz neki period.

VIDEO: Kad prave ljubavi ginu... Ostaju u prošloj godini

(Telegraf.rs/super1.net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA