≫ 

Evo šta mesec rođenja žene otkriva o tome kakva će vam biti veza

Datum rođenja nije samo prost broj u kalendaru

  • 0

Datum kada ste rođeni ima veoma veliki uticaj na formiranje ličnosti i način na koji vas drugi vide, ali i ophode prema vama.

Žene se mnogo razlikuju međusobno po tome u kom mesecu su rođene. Evo šta možete da očekujete od neke žene u zavisnosti od meseca kada je rođena.

Januar

Žene rođene u ovom zimskom mesecu imaju veliko i toplo srce. Foto-ilustracija: pixabay

One ne žive dan za danom po ustaljenom rasporedu već postavljaju stalno sebi nove ciljeve i teže da ih ostvare. Iako su veoma fokusirane i energične veruju i u poštovanje tradicije pa tako uživaju u ukrašavanju kuće i kićenju jelke za Božić i Novu godinu. Mogu da budu veoma kritične prema drugima, a obično drže svoja osećanja za sebe. Druže se sa ljudima koji imaju slična mišljenja i poglede na život.

Februar

Rođene su u mesecu ljubavi pa su veoma naklonjene romantici. Ne treba im stalni priliv emocija i romantični gestovi, ali se potrudite da joj svakog dana bar jednom napišete neku lepu poruku, iznenadite je ponekad buketom cveća ili čokoladom. Iako su veoma brižne, mogu da budu i veoma promenljivog raspoloženja pa se od srećne u treptaj oka pretvara u mrguda. Zbog toga se one često razočaravaju u vezi jer njihov partner ne razume tu njihovu promenu. Pazite da je nikako ne izdate, jer vam ona prevaru i laž nikad neće oprostiti.

Mart

Poput male vile, imaju sposobnost da privuku pažnju muškarca i da ih zainteresuju za sebe. Veoma su vesele i zabavne, ali može im biti veoma teško da se zaljube jer se boje svojih jakih emocija, tendencija da budu verne i posvećene što im izgleda kao kletva jer su u stanju da stanu na stranu svog muškarca čak i kada on nij eu pravu.

April

Poznate su po njihovoj sposobnosti da dokažu svoje tvrdnje. Kao takve su odlične u debatama i plasiranju svojih ideja, a mana im je to što su često ljubomorne i imaju problem sa samopouzdanjem zbog čega su nesigurne kada vide da neko koga vole poklanja pažnju drugoj osobi. Ova žena može da vas usreći i neće se stideti da vam pokaže kako se oseća, samo ako se potrudite da ne pridajete mnogo značaja njenoj ljubomori.

Maj

Brižnost je njihova i mana i vrlina. Foto: Pixabay.com

Poznate po svojoj lepoti, žene rođene u maju obično izgledaju odlično bez obzira na ono što nose. One su više od lepog lica jer su odlučne, fokusirane i drže se svojih uverenja. Kada misle da je nešto loše i pogrešno, nastaviće da misle da je loše i pogrešno bez obzira s kim su u vezi. Mogu da budu pomalo teške, a onaj muškarac koji bi da osvoji ženu rođenu u maju treba da bude spreman na pravi izazov.

Jun

Junske bebe izrastaju u snažne komunikatore koji su zaista zainteresovani za debatu u problemima i izražavaju svoje emocije rečima. One su veoma emotivne i osetljive kada je njihovo mišljenje u pitanju, što je u isto vreme i blagoslov i kletva. U mnogo situacija one prvo nešto kažu pa tek onda razmišljaju. Kada se zabavljate sa ženom rođenom u junu spremite se za to da imate manje kontrole i moći jer ove žene teže da imaju svu moć u svojim rukama.

Jul

U potpunom kontrastu sa bebama rođenim u junu veoma su tajanstvene, a ne vole da dele svoje mišljenje i osećanja sa bilo kim. Uprkos želji da drže stvari za sebe, veoma su iskrene sa drugima jer tako sprečavaju probleme sa ljudima u budućnosti. Šarmiraju svojom ljupkošću i pameću koj eim daju moć nad muškarcima.

Avgust

Žene rođene u avgustu imaju najveće srce na svetu i skinule bi sve sa sebe i poklonile nekome ko nema ništa. One ne zaboravljaju na sebe u pokušaju da pomognu drugima, izbegavaju negativne ljude ili one koji se suprotstavljaju njihovim ciljevima.

Septembar

Žene rođene u septembru su neuhvatljive poput vihora. Foto: Profimedia

Poznate su po svojoj lepoti, ne samo onoj spoljašnjoj već i po unutrašnjoj. Iskrene su prema sebi kada su u pitanju njuhova osećanja i misli, a žele vezu koja će da traje i nisu neko ko će se zadovoljiti stalnim raskidima i zabavljanjem. Ukoliko vas zanima neka žena rođena u septembru pazite se jer ona nije blaga prema onima koji je izdaju i osvetiće se sa velikim uspehom. Osvajajte ovakvu ženu samo ukoliko ste spremni da imate dugu i posvećenu vezu sa njom ili se suočite sa njenim gnevom ako je naljutite.

Oktobar

Sklone su da kriju svoja osećanja poput nekoga ko nosi masku. Uprkos odsustvu emocija, krasi ih jak karakter i veoma su inteligentni. Kriju šta zapravo osećaju jer se boje da ih neko ne povredi neko ko im je blizak. Uprkos njihovim strahovima i problemima u vezi, ove žene često zavide ostalim.

Novembar

Ove žene se ne boje da vam jasno i glasno kažu kako stoj estvari. Teško je sakriti tajne od njih jer mogu da uoče prenemaganje i preljubnike na kilometar. Veoma su pametne i u školi i u životu, a kada je povređena loviće onog ko ju je povredio dok ga n estigne.

Decembar

Imaju problema sa strpljenjem. Poput deteta koje otvara poklon su anksiozne i ne žele da čekaju na stvari koje žele u svom životu. Teže da uvek nađu svoje rešenje za probleme i da ni na koga ne čekaju. Optimisti su i uvek pružaju podršku voljenim osobama. Spremne su da poklone i otvore svoje srce nekome zbog čega su veoma povređene kada ih neko izda.

VIDEO: Sa ovim devojkama Zodijaka veza je kao san, a evo sa kim vas čeka pakao

(Telegraf.rs/apost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA