≫ 

Ovo su svi signali koje telo bez naše volje šalje osobi koja nam se sviđa

Ako vam se šire zenice i imate još neke čudne simptome ne znači da ste se drogirali, možda ste se samo zaljubili

  • 1

Stručnjaci za ljudsko ponašanje i govor tela su potvrdili da kada se čovek zaljubi, onda se bukvalno ponaša kao nadrogiran. Evo kako je to moguće.

- Prvi sastanci su uvek nepredvidljiivi i mogu da budu puni mešovitih poruka. Poznavanje govora tela olakšaće vam razumevanje partnera s kojim ste izašli na ljubavni sastanak - kaže antropolog Helen Fišer naglašavajući da pivlačnost nastupa u sekundi.

- Ukoliko vam se partner konstano približava on vam poručuje da je zainteresovan za vas, naročito ako ste u društvu - kaže psihoterapeut Pol Hokmajer.

Pixabay

Ako vas partner na prvom sastanku dugo gleda u oči to znači da želi da uspostavi vezu sa vama.

Jedan od znakova da privlačite osobu s kojom ste izašli na sastanak su proširene zenice.

- Ukoliko se zenice vašeg partnera šire kada vas pogledaju to znači da mu se sviđa ono što vidi - rekao je Trejsi Braun, stručnjak za govor tela.

Foto-ilustracija: pixabay

Nožni prsti, takođe, mogu da vam otkriju mnogo toga. Naime, stopala okrenuta u vašem smeru su signal tajne ljubavi, kao i prekrštene noge i usiljen osmeh koji se prepoznaje po tome što se zadržava na usnama.

Ako vaš partner zamuckuje i ima poteškoća sa normalnim izgovaranjem bilo čega ili se ponaša čudno tokom celog sastanka velike su šanse da mu se zapravo mnogo sviđate.

Iz svega ovoga proizilazi da se zaljubljenost u našem telu manifestuje kao da smo pod dejsatvom nekih droga. Širenje zenica, zamuckivanje i čudno ponašanje su ono zajedničko i nadrogiranosti i zaljubljenosti. Tako da ako vam treba opravdanje za uznemirujuće ponašanje možete ga naći u ovoj informaciji.

(Telegraf.rs / klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😆

    21. januar 2019 | 16:19

    Sve je to nista ako se ne otvori i kaze da mu je stalo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA