≫ 

"CrossFit" suosnivačica ponovo je pronašla ljubav posle gadnog razvoda, ali ima jedan veliki problem - novi dečko joj je u zatvoru

Loren Dženai sada ima samo jednu misiju, a to je da izvuče dečka iz zatvora

  • 0

Loren Dženai ima baš buran život. Razvela se, prodala milijardersku firmu i sada izvlači dečka iz zatvora koji je optužen za ubistvo.

Loren Dženai, suosnivačica "CrossFit" fitnes režima je u velikoj nevolji. Nedavno je imala jako težak razvod od supruga Grega Glasmana, koji je vlasnik njihove firme, a sada se vratila staroj ljubavi iz srednje škole, Tajronu Takeru. Međutim, veliki problem je što je njen sadašnji partner u zatvoru.

Sve američke medijske kuće su prenele vest da su se razveli Greg Glasman i Loren Dženai i bavili su se time kako će njihova eminentna firma koja predstavlja jedan od najboljih fitnes režima nastaviti da radi.

U međuvremenu, Loren Dženai je nastavila sa svojim privatnim životom i vratila se svom bivšem dečku koga je upoznala sa 15 godina još u srednjoj školi. Oni se zabavljaju već godinu dana, ali njihova veza ima jednu veliku prepreku - on je u zatvoru, jer je optužen za ubistvo.

- Znamo se još iz detinjstva i imamo jako snažnu konekciju. Jesmo bili razdvojeni neko vreme, ali naša ljubav nije prestala - rekla je Loren za jedan medij i dodala kako su stupili ponovo u vezu preko jednog zajedničkog prijatelja koji joj je javio da Taker ima veliki problem i da je optužen za ubistvo.

- Tada sam ga posetila u zatvoru i ponovo su se emocije vratile. Nisam mogla da odolim njegovom pogledu punom ljubavi i nadanja - objašnjava Denai i kaže da se odmah bacila na istraživanje slučaja i da joj nije bilo teško da shvati da tu nešto nije u redu.

Ona veruje svom sada već vereniku da nije počinio taj gnusni zločin i da nije ubica i svim silama se bori da ga izvuče iz zatvora.

- Poznajem Tajrona iako je tokom koledža, a i kasnije svako imao svoju porodicu. On je divan čoek koji nikada nikoga ne bi ni takao - kaže Loren i dodaje i da jeste istina da je prodala svoje deonice u firmi "CrossFit" koja je 2015. procenjema na 4 milijarde dolara, ali ne samo kako bi spasla novog-starog dečka, već da bi jednom za sva vremena završila priču sa bivšim mužem.

Još se spekuliše da li je istina da neće pare uložiti u gomilu advokata, ali nikako od Loren ne može da se izvuče ta informacija. Ona je raspoložena da priča samo o svojoj ljubavi prema Takeru i o tome kako je nevin.

- Samo mogu da vam kažem da planiramo da se venčamo čim ga oslobode - završila je Loren.

VIDEO: Kako ona vuče vama može srce da stane

(Telegraf.rs / pagesix.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA