Evo kako izgleda kada su dva ista horoskopska znaka u vezi

Kada upoznajete novog partnera jedno od prvih pitanja sigurno je vezano za horoskopski znak

  • 2

Jednom kada nam se neko svidi odmah guglamo horoskopski znak i čitamo šta je to što trebamo da znamo i očekujemo od našeg partera na osnovu njegovog mesta među zvezdama.

Neki horoskopski znaci su izuzetno kompatibilni dok su drugi odrične suprotnosti.  To opet ne znači da vam je veza predodređena za propast ili uspeh, ali verujte da ima i te kakvog uticaja.

U kom znaku je rođen vaš partner? Foto: Pixabay.com

Ukoliko se zabavljate sa nekim ko je isti horoskopski znak kao i vi može da bude zanimljivo, jer partner može da bude kao vaš odraz u ogledalu i da vam bude najbolji odraz vas samih. Ono što vas nervira kod vas, može da bude isto to što će vam smetati kod partnera, a oboje imate iste instinkte. S obzirom da možete da imate slična interesovanja i ciljeve, vaš zajednički život biće poput života u ogledalu.

Neki od znakova su kompatibilniji zajedno id drugih. To je slučaj sa Rakom. Oba partnera u ovoj vezi se trude da bolje upoznaju jedno drugo, razvijaju emotivnu intimnost i puštaju nekoga unutar njihove tvrde ljušture. Bikovi se takođe odlično razumeju sa drugim Bikovima ali samo ako su oba liberalni. U slučaju da je jedan od partnera konzervativan ili tvrdoglav onda je ovo samo početak veoma teškim dana.

Vage vole da budu u vezi sa drugim Vagama jer oboje vole harmoniju, mir i duboke emocije. Slično njima, par Strelčeva može da bude u blagosloveno srećnoj vezi jer su oba partnera avanturističkog duha, vole da uče nove stvari, otkrivaju nova mesta i nikada se ne smiruju dugo na jednom mestu i beže od rutine.

Foto: Shutterstock

Ima ipak nekih parova istih znakova kod kojih je drama mnogo veća nego kada su u vezi sa različitim parom Zodijaka. Lav voli da se zabavlja i da privlači pažnju, ali ne voli da deli svoj momenat pažnje ni sa kim. Ovnovi mogu da budu veoma prevrtljiva kombinacija jer vole da budu uvek u pravu, vole konflikte i konkurenciju i nikada se ne izvinjavaju.

Blizancu nikada neće biti dosadno sa drugim Blizancem, ali njih dvoje su nepredvidiva kombinacija i takođe neodlučna za nešto ozbiljno i trajno. Jedno će morati da bude zrelo i odraslo kako bi preuzelo brigu o drugom.

Vodolija voli stimulativne razgovore sa drugom Vodolijom, ali imaju tendencije da budu veoma površni.

(Telegraf.rs/elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA