Bio je presrećan što će mu devojka roditi četvorke, ali je na porođaju saznao užasnu istinu (FOTO) (VIDEO)

Rođenje dece za jednog muškarca ispostavilo se kao veoma traumatično iskustvo

  • 6

Saznanje da ćete postati roditelj je prelepo kao i iščekivanje momenta kada će beba, ili bebe kao što je to bio slučaj sa Polom i Barbarom, doći na svet.

Pol Servat i njegova devojka Barbara Bjenvenu objavili su da čekaju bebu samo par meseci pošto su otpočeli vezu. Oni su se upoznali online i veoma brzo su se zaljubili.

Pol je mislio da će dobiti jednu bebu, a onda mu je Brabara rekla da očekuju blizance, pa trojk ei na kraju četvorke. Pol je sve vreme bio srećan i uzbuđen idejom da će podizati toliko beba u isto vreme.

Foto: Facebook

Par je pripremio sve što je trebalo za dolazak četvorki na svet. Krevetići su bili kupljeni, odeća i sve je bilo spremno za veliki dolazak beba na svet.

Kada je došlo do momenta da se Barbara porodi, Pol ju je odvezao u bolnicu ne bi li donela na svet bebe. Ali, to se nije dogodilo.

Bio je slomljen kada j esaznao da Barbara uopšte nije trudna, već su mu lekari rekli da j eimala lažnu trudnoću. Umesto da se porodi, ona j ezadržana u bolnici na posmatranju.

Bolest koja se naziva pseudosiza, čini da žena misli da je trudna. U jednom danu Pol je izgubio sve i umesto da postane ponosni otac četvorki i vrati se kući bogatiji za još četiri člana porodice, on je ostao sam.

(Telegraf.rs/apost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica S

    9. februar 2019 | 13:34

    Zao mi je, nadam se da ce se u buducnosti ostvariti kao roditelji, bar jednom detetu..A nije mi jasno, ako je ona osecala simptome trudnioce, kako su to i svi ostali pregledi potvrdili...,ultrazvuk za sta sluzi..??!!!

  • Nina

    9. februar 2019 | 14:09

    Nase babe lepo kazu-dok se ne rodi dete-ne kupuj nista!Daleko bilo da imas neku komplikaciju

  • Тодорић

    10. februar 2019 | 15:23

    Па зар у уса немају ултразвук? Каква је ово будалаштина?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA