≫ 

"Odlučila sam da poklonim dečku uvećanje penisa za Dan zaljubljenih, a njegov poklon meni ostavio me je bez teksta"

Svako se trudi da kao poklon za Dan zaljubljenih kupi nešto zanimljivo

  • 0

Klasični pokloni za Dan zaljubljenih poput buketa cveća, bombonjere u obliku srca, plišanih medvedića polako su zastareli, pa su na njihovo mesto došle čak i plastične operacije.

Džesika i njen dečko Malik odlučili su da ove godine za ovaj praznik jedno drugom poklone nesvakidašnji poklon. Ona je rešila da njemu pokloni uvećanje penisa, a on njoj učvršćivanje vagine. U ordinaciji doktora Normana Rova ona se podvrgla zahvatu koji podrazumeva upotrebu radio frekvencije koja stimuliše kolagen. Ovo pomaže zatezanju tkiva vagine. Malik je dobio filere u penis kako bi bio deblji i veći.

Uvećanje penisa je više u estetske nego li u praktične svrhe. Foto-ilustracija: Foter/stevendepolo, Telegraf

- Ja sam samo jednog dana došla i rekla mu:”Slušaj ovo će biti tvoj poklon za Dan zaljubljenih. Hajde da uradimo to”, rekla je Džesika.

Malik je već godinu dana razmišljao o tome kako bi voleo da mu penis bude veći i deblji pa mu se Džesikin predlog savršeno dopao. Probao je na mnoge načine da to postigne bez bilo kakvog zahvata, pa je probao i koren make za koji se veruje da prirodno uvećava penis. Kako mu to nije uspelo, odlučio je da se složi sa devojkom. Džesika je našla doktora Rova na intrenetu i videla da ga nazivaju doktor Penis.

- Kada je došla i rekla mi da je pronašla doktora Penisa nisam mogao da verujem. Odlučio sad da pristanem pa da vidim šta će i kako biti, reko je Malik.

Iako vam se možda čini da je uvećanje penisa poklon koji može da uvredi partnera, Džesika veruje da je to idealan poklon.

- To je praznik ljubavi, a koji je bolji način da nekome kažete da ga volite nego li da učinite njegove genitalije većim, rekla je ona.

Zatezanje vagine je veoma popularno među ženama. Foto: Pixabay.com

Ovo nije usamljeni slučaj. Doktor Rov otkrio je da se ovoj proceduri godišnje podvrgne veliki broj parova, a od januara je interesovanje za ovakve zahvate poraslo za 50 do 60 odsto. Muškarci treba da odluče na koliko žele da povećaju penis, to jest koliko žele da efekat traje: godinu, dve ili tri. Obično se odlužuju za najdužu opciju.

Fileri se ubrizgavaju dok je muškarac pod anestezijom. Obično se vraćaju svojim svakodnevnim aktivnostima posle zahvata, a dve nedelje treba da se suzdržavaju od seksa i masturbacije. To obezbeđuje da se fileri ravnomerno rasporede i ne izmeštavaju. Doktor je rekoa da je imao pacijent ekoji su dolazili sa filerima oko glavića penisa zbog čega su izgledali kao krofne.

Neželjene posledice mogu da budu krvarenje, otok ili infekcija. Tretmanom se dodaje 1,75cm u obimu, a povećanje je više u estetske nego li praktične svrhe. Zahvat košta od 500 evra pa naviše, a Džesika i Malik kažu da vredi svake pare.

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA