≫ 

Udala se za zombi lutku, a sada otkriva detalje njihovog prvog seksa (FOTO)

Neobične ljubavne priče umeju da nas baš šokiraju

  • 12

Felisiti Kadlec (20) iz Masačusetsa odlučila je da sudbonosno “da” kaže svojoj zombi lutki koju ima još od kad je imala 13 godina, a za koju tvrdi da ima 37 godina i zove se Keli Rosi.

Ceremonija je održana u Tivertonu i koštala je mladu samo 500 dolara koje je potrošila na venčanicu, odelo za Keli i dekoraciju.

Pred njenih 4 prijatelja i 8 drugih lutaka koje je na venčanje pozvala Keli one su sklopile brak. Sve je bilo onako kako je maštala još od kad je bila dete.

- Potrudila sam se da sve bude urađeno onako kako treba i da bude što zvaničnije moguće. Konzumirale smo naš brak kasnije, rekla je Felisiti.

Felisiti je rekla da je ona ranije imala momke i da je Keli muška figura u njihovoj vezi.

- Bez obzira što smo u vezi već 4 godine, to što smo se venčale samo nas je još više zbližilo i emotivno i intimno, dodala je Felisiti.

Keli je dobila kao poklon od oca koji je bio veliki ljubitelj horor filmova i zombi lutaka.

- Pronašla sam Keli na nekom jezivom sajtu i tata mi je kupio kada sam imala samo 13 godina. Sve dok nisam napunila 16 godina nisam shvatala da imam neke emocije prema njoj već je to bilo nešto što sam ja poricala, rekla je Felisiti.

Kada je njen otac umro prošle godine, još više se zbližila sa lutkom i u njoj našla utehu jer je ona nešto što joj je otac poklonio za života.

- Konačno sam dozvolila sebi da se otvorim i pustim emocije da izađu na videlo uprkos tome što se mnogi nisu slagali sa mojim ljubavnim životom. Nikada se nisam osećala srećnijom, iskreno je rekla devojka.

Onda kada je počela da se oseća samouvereno u vezi i bila spremna da njihovu vezu podigne na viši nivo. Odlučila je da sačeka do Kelinog rođendana u septembru, kada jei njen rođendan, ne bi li izgovorile sudbonosno “da”.

- Kada sam je videla da me čeka kod oltara dok sam koračala ka njoj osećala sam se fantastično. Izgledala je prelepo. Udala sam se za nju samo zato što sam je prihvatila takvu kakva jeste, ne smeta mi njena krvava faca i to što nema vilicu. Njen duh i ličnost ubedili su me da je ona prava za mene i poželela sam da ostatak života provedem pored nje, rekla je Felisiti.

Ne samo da ona ima osećanja prema lutki, već je ubeđena da i ona nju iskreno voli. Njena veza sa lutkom je romantična i par deli intimne trenutke zajedno.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA