Prespavala kod dečka, pa doživela šok kad je videla sliku njegove majke: Ubrzo joj je nesuđena svekrva brutalno odgovorila (FOTO)

Realnost nekada zna da bude veoma surova

  • 3

Nakon što je provela noć kod dečka otišla je kući i kod njega ostavila svoju elegantnu haljinu, a onda je ona osvanula na jako čudnoj fotografiji na Facebook-u.

Lili (21) bila je godinu dana u vezi sa Semom, kada se on zaljubio u drugu devojku i odlučio da raskinu, ali su ostali u kontaktu i povremeno se viđali.

Nakon što je provela noć sa njim, Lili je ušla na Facebook i imala šta da vidi: majku svog nazovi dečka Karolin kako se na svom profilu šepuri u njenoj haljini i cipelama.

Kojoj bolje stoji? Foto: Facebook

Posle ovog otkrića Lili i ona su ušle u sukob na Face-u. Kada joj je skrenula pažnju da nosi njenu haljinu i sandale, Karolin joj je odgovorila da je ona ljubomorna jer može da nosi odeću dvadesetogodišnjakinja i da joj pri tom bolje stoji nego njoj.

- Zamislite osobu koju nije bilo blam da na Facebook-u javno priznaje da ostavlja odeću okolo po kućama momaka. Ne sekiraj se dušo, oprala sam je u vreloj vodi - bio je jedan od komentara majke dečka sa kojim se Lili viđala.

Karolin se pravdala da je mislila da haljina pripada nekoj njenoj drugarici i da nije znala da je Lilina.

- Da sam znala da je njena, sigurno bih je bacila - napisala je.

(Telegraf.rs/espreso.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA