Seksi vikend horoskop: Ko će večeras uživati u najboljem seksu u životu, a koga će promiskuitet skupo koštati

Možda vas baš ovog vikenda očekuje najbolji provod u životu

  • 2

Vikend je idealno vreme da se prepustite uživanju i seksualnim igrama sa partnerom, il ipotencijalnim partnerom.

Zvezde su nam i za ovaj vikend pripremile zanimljive seski ludorije za svaki horoskopski znak ponaosob. Da vidimo koga čeka ludi provod,a ko će se ovog vikenda igrati sam.

Ovan

Foto: Shutterstock

Ako ste singl, vi ćete ovog vikenda ići do ekstrema. Kada vam se neko dopada vi dajete 200 odsto od sebe ne biste li osvojili tu osobu, a ovoga puta ćete otići mnogo dalje. Piće ili dva daće vam hrabrost da se obratite osobi koja vam se dopada, ali pokušajte da se kontrolišete.

Ako ste u vezi, ovo je idealano vreme da pokrenete pitanj ebraka. Čak i ako ste imalo sumnjičavi kada je u pitanju brak i bilo kakvo obavezivanje, sada toga neće biti.

Bik

Zaboravite na to da se večeras provodite, ako ste singl, jer ćete biti pretrpani poslom. Od sutra već ide druga priča, pa ćete imati priliku da pozovete osobu koja vam se dopada na dejt jer ćete imati više hrabrosti.

Ovog vikenda Mesec u Škorpiji je odličan za odnose sa partnerom, a kada uđe u Strelca od ponedeljka podgrejaće strasti u spavaćoj sobi. Mars kod onih koji su u vezi povećava libido i čini da naš seksualni život bude apsolutno kao san.

Blizanci

Foto: Shutterstock

Ako ste singl, petak veče je vaše veče! Mesec u vagi je romantičan, seksi i zanimljiv. Imaćete više samopouzdanja i naići ćete na nekoga ko će znati da vas sluša.

Onima koji su u vezi savetujemo da i oni i partner oslobode svoj erasporede za večeras i budu potpuno slobodni jer događaji koj ise dese večeras mogu umnogome da utiči na tok vaše veze.

Rak

Slobodni pripadnici ovog znak abiće raspoloženi za izlazak, flert i igrice što nije tipično za ovaj znak.

Kod zauzetih dolazi neka prepreka koja može da povredi vaša osećanja. Ovakvi momenti će se u narednom periodu češće dešavati, pa se potrudite da ih predupredite pre nego postanu previše haotični.

Lav

Nova poznanstva stoje na putu ovom znaku, a možete da se zaljubite u nekoga ko će vam biti veoma seksi. Ostatak vikenda biće nešto sporiji, ali ova šemica ima šanse da postane nešto mnogo više od toga.

Zauzetima je ovo idealna prilika da provedu zabavnu noć i ludiraju se sa partnerom. Cele nedelje bićete u fazi preispitivanja vaše dobre veze i zahvalnosti koju osećate jedno prema drugom.

Devica

Foto: Shutterstock

Singl Devicama nije bilo lako u poslednje vreme. Zvezde najavljuju da se vaš status može uskoro promeniti ili ćete naleteti na nekoga ko će u potpunosti da promeni vaš pogled na veze.

Oni zauzeti vole rutinu, ali sada je vreme da se eksperimentiše. Pitajte partnera da li on ima neku fantaziju koju želi da mu ispunite ili neku nastranu stvar koju želi da podeli sa vama. Tako malo vam treba da vaš seksualni život eksplodira!

Vaga

Slobodne Vage osetiće veliki uticaj energije Jarca, pa razmišljaju o tome da novac koji su uštedele ulože u neki dobar vibrator.

Zauzeti će imatti zanimljiv vikend. Kada dođete kući s posla, bićete u iskušenju da se svađate sa partnerom čak i oko najmanje sitnice koja vam smeta. Nemojte! Vaše neraspoloženje ne sme da vam pokvari odnos sa najbližim ljudima.

Škorpija

Singl pripadnicima ovog znaka predstoji dosta susreta u izlascima. Imate sve šanse da sa sobom kući povedete nekog seksi partnera, ali zapitajte koliko ste zaista zainteresovani za njega/nju. Imate mnog oprilika, zato nemojte da srljate.

U sezoni Riba za vas samo ljubav miriše u vazduhu. Ovo je period kada i najmanja izdaja od strane partnera i odsustvo podrške možete da shvatite veoma lično i tragično.

Strelac

Foto: Shutterstock

Sve je na vašoj strani. Venera u Jarcu, slobodnim Strelčevima donosi mnogo prijatnog seksa i senzualna iskustva.

Za one koji su u vezi, petak veče je idealno da sebe i partnera počastite nečim luksuznim. Niste u fazi divljanja i ispunjavanja seks fantazija, već želite da uživate u intimnosti i razmenjivanju nežnosti.

Jarac

Petak veče može da bude kraj sušne sezone za singl pripadnike ovog znaka. Sve oči su uprte u vas i svima se dopada to što vide. Sa Marsom u Biku, osećate seksualni apetit viš enego ikada, ali i mnogo samopouzdanja da dobijete to što želite.

Oni koji su u vezi treb ada očekuju duge razgovore sa partnerom kojima nema kraja, ali su vam neophodni kako biste krenuli dalje. Sada je vreme da se jedno drugom otvorite i rešite šta ćete da radite.

Vodolija

Bilo da tražite ljubav ili seks šemu, ovaj vikend mnogo obećava singl vodolijama. Imaćete par značajnih susreta koje nećete moći tako lako da zaboravite.

Zauzeti su se dosta osećali usamljeno, ali će vas prelazak Venere u Plutonu naterati da srušite vaše zidove i prepustite se intimnosti sa partnerom. Imaćete neverovatan seks u kome ćete se osetiti povezano na mnogo višem nivou nego do sada.

Ribe

Foto: Shutterstock

Rođendanski seks je na vašem meniju ovog vikenda. Imaćete mnogo prilika za muvanje i nove početke afera koje će biti nezaboravne.

Zauzeti imaju lepe trenutke i sa intime i sa seksualne strane ovog vikenda. Vaša spavaća soba biće okupirana ovog vikenda, a vi i partner osetićete povezanost kao nikada do sada. Ovo će trajati sve dok Merkur ne krene retrogradnim hodom 5. marta.

(Telegraf.rs/cosmopolitan.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA