≫ 

Kako prepoznati ludu ženu: Muškarac tvrdi da oblik ženskih noktiju otkriva da li je psihopata - a čak je napravio i vodič za boju, oblik i dužinu koji pokazuje da li je opasna

Izgled devojke može da otkrije sa kakvom osobom imate posla

  • 2

Marvan Alteir (26) pohvalio se na Twitter-u da je došao do zaključka da na osnovu izgleda noktiju možete da shvatite sa kakvom devojkom ste izašli na dejt i šta možete da očekujete.

- Da li ste umorni od jurnjave za pogrešnim devojkama? Upravo ste saznali da je vaša devojka psiho? Želite da prepoznate znake pre nego se date u nekoj vezi? Moja knjiga “Nokti na prvi pogled” će vam pomoći, napisao je on.

Podelio je svoje izlaganje u tri dela: boju, oblik i dužinu. Kombinacija ova tri elementa može muškarcu da kaže sve što treba da zna o ženskoj percepciji romantike.

Boja je najvažniji kriterijum, pa je po po bojama razvrstao tipove devojaka. Postoje one koje su bezbedne (bela, crna i francuski manikir), ali i opasne (zelena, crvena, narandžasta i žuta).

Foto: Facebook/Marwan Alteir

- Momci pre nego počnete da se zabavljate sa devojkom koja ima ovu boju noktiju, obavezno uplatite osiguranje. Ako ona ima hrabrosti da nalakira nokte žutom bojom, imaće je i da vam odseče testise, rekao je on.

Oblik noktiju ukazuje na raspoloženje, a on ističe da se trebate kloniti oštrih vrhova i povijenih noktiju. Takvi nokti nisu toliko oštri bez razloga, već oni mogu da budu da posluže kao oružje.

Bezbedne boje su bež, boja kože, tena i boja između sive i bež. Oprez se savetuje kod bele, crne i francuskog manikira.

Dužina noktiju koja je normalna označava potpuno prirodnu osobu. Oprez se savetuje kod noktiju srednje dužine. Uz ekstremno duge nokte devojka retko kada će da privuče nekoga.

- Devojke često kažu da dužina nije bitna, ali i te kako jeste, dodao je autor.

Devojke sa srednje dugim noktima su dobre i bezbedne. Ipak, on je pohvalio i one sa dugim noktima istakavši da su njihovi nokti odraz njihovog raspoloženja, ali i ličnosti.

Foto: Facebook/Marwan Alteir

- Napravio sam ovaj vodič kako bih zaštitio braću širom sveta. Moraju da znaju u šta se upuštaju. Ja sam veoma siguran u moje tvrdnje, ali morate da znate da postoje mala odstupanja nekada. Počeo sam da radim na ovom vodiču u leto 2008. godine. Znao sam šta želim da uradim i kako da to izgleda, ali mi je prikupljanje podataka bilo najteži deo, rekao je autor.

U istraživanju je učestvovalo njegovih 20 muških prijatelja i 10 stranaca kojima je pokazivao slike i dijagrame, a ako bi više momaka reklo isto za neke od noktiju koje bi im pokazao to bi odmah dodao u knjigu.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    12. mart 2019 | 12:09

    По очима се познаје да ли је мушкарац психопата.Полуотворене,сањиве очи-опасан,широко отворене сјајне очи-безопасан.Дакле,ти си момче у првој групи..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA