≫ 

Ljubavni horoskop za nedelju: Ribama je ovaj 17. mart posebno emotivan, a evo kakav je baš vama

Nekada ni sami ne primetite kuda putuju vaše emocije

  • 1

Ljubav je u nama samima, a horoskop je samo tu kako bi nam pomogao da je lakše usmerimo. Evo kako da baratate svojim emocijama danas.

Sunce je još dva dana u Ribama. Mesec je u harmoniji sa njim, ali i sa retrogradnim Merkurom. Čak se i Pluton uklopio u planetarni režim.

Mnogo toga se zbiva na ljubavnom planu, a evo kako ćete baš vi proći ovog 17. marta, na kraju nedelje i lepog vikenda.

Ovan

Tarot karta: carica

Kod Ovnova je danas izražena ženstvenost, pa će dame bolje proći kada je ljubav u pitanju. Obratite pažnju na svoju okolinu zato što će ljudi otvoreno pokazivati zainteresovanost za vas i sve što vi radite. Ukoliko ste sami, možete da očekujete da će vam neko prići i da će vam se potpuno i iznenada otvoriti.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Bik

Tarot karta: ljubavnici

Bikovi, vaše srce je puno ljubavi gde god da se sada nalazite, tako da budite sigurni da ste sa pravom osobom. Vaš ljubavni život danas je bukvalno u "požaru". Uživajte u svim tim prelepim osećanjima i nemojte misliti na sutra. Čak i ako ste sa osobom koju ste tek upoznali, opustite se i prepustite.

Blizanci

Tarot karta: mađioničar

Blizanci, ukoliko želite da uradite nešto dovoljno nevaljalo, ne pitajte nikog već se sami potrudite da to izvedete. Morate da verujete da je sve moguće. Nema potrebe da samo sanjate. Uzmite te snove i napravite pravo malo čudo odnjih jer samo vi to možete.

Rak

Tarot karta: Hijerofant

Rakovi, konsultujte se sa nekim kome verujete kada je vaš ljubavni život u pitanju. Prijatelji mogu da vas podsete na realno stanje stvari i da vam daju savete koje ćete zaoista moći da primenite. Ne plašite se i pitajte za pomoć onda kada vam je ona zaista potrebna. Osećaćete se mnogo bolje.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Lav

Tarot karta: car

Lavovi, budite oprezni i nemojte dozvoliti sebi da se izgubite u svojim konfuznim osećanjima. Izbegavajte uzavrele odnose i zategnute konverzacije, pogotovo dok jedete. Naime, bilo bi bolje da razgovore tempirate tako da vam trening ide iza toga, jer ćete lakše da ih procesuirate.

Devica

Tarot karta: zvezda

Device, ama će se večeras ostvariti svi snovi. Stvari su napokon krenule na bolje i vi sve gledate sa pozitivnije strane. Srećne misli definitivno dovode i do srećnih dešavanja, pa očekujte da dotaknete zvezde napokon. Vi ste to zaslužili posle svega kroz šta ste prošli u zadnje vreme.

Vaga

Tarot karta: sunce

Vage, vi napokon možete da uživate u ljubavi. Morate da naučite da pustite ljude da misle da vam neko čuva leđa samo tako, dok vi uživate u svojoj slobodi i udišete vazduh punim plućima. Nemojte da se zatrpavate osećanjima i da se zamarate, već zadržite osećaj opuštenosti ukoliko je moguće tokom cele godine.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Škorpija

Tarot karta: visoka sveštenica

Škorpije, izbori koje pravite vas definitivno oslobađaju tereta, ali vi pre svega morate da odlučite da li želite da budete ti koji drže sve konce u svojim rukama i nad svakom situacijom imaju potpunu kontrolu. Naime, ishod svake situacije može da bude spontan i vi bi na to trebalo da obratite pažnju.

Strelac

Tarot karta: snaga

Strelci, vi ste možda razočarani ulogama u vezi i mislite da bi druga strana mogla da bude malo aktivnija i odlučnija. Možda ste sa osobom koju ste idealizovali. Upravo zbog toga se osećate izdanim i nemate više poverenja ni u sebe ni u druge.

Jarac

Tarot karta: kočije

Jarčevi, radite na utvrđivanju svoje unutrašnje snage i metnalne sposobnosti sprovedote u delo. Vaše emocije nisu kontrolisane spoljašnjim efektima, već im samo vi komandujete. Ne bi trebalo da mučite sebe raznim negativnim osećanjima, već razmišljajte o lepom.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Vodolija

Tarot karta: točak sreće

Vodolije, trebalo bi da razmislite o dinamici porodičnih dešavanja koje su se odigrale u prošlosti jer to pokreće vaše podsvesne želje. Moguće ke da pokušavate da popravite prošlost tako što želite da kontrolišete sadašnjost. Nije to tako dobra zamisao i trebalo bi što pre da odustanete.

Ribe

Tarot karta: kula

Ribe, podsetite se starih dobrih vremena i reflektujte ih na sadašnja dešavanja i imaćete uspeha u ljubavi. Naime, to je trenutno jedini način da budete zadovoljni i da se osećate ispunjeno i srećno. Ono kako ste se nekada ponašali bi trebalo u ovom trenutku da primenite.

VIDEO: Sa ovim devojkama Zodijaka veza je kao san, a evo sa kim vas čeka pakao

(Telegraf.rs / yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika..

    18. mart 2019 | 02:20

    Da,emotivna sam i obuzele me emocije... Danas mi je rodjendan..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA