≫ 

Milijana (21) i Milojko (74) pre nekoliko sati objavili zajedničku fotografiju, a onda su počeli brutalni napadi (FOTO)

Njihova ljubavna priča izazvala je pravu senzaciju na društvenim mrežama

  • 80

Veza između Milojka Božića (74) koji je 53 godine stariji od Miljane Bogdanović privukla je pažnju javnosti koja je podeljena kada je njihova ljubav u pitanju.

Dok ih neki osuđuju i nazivaju pogrdnim imenima, drugi su na njihovoj strani i navijaju da ljubav pobedi. Njih dvoje se ne obaziru mnogo na zle komenatre ljudi i ne dozvoljavaju da im zli jezici kvare sreću.

Da je tako, potvrđuje i sama Miljana koja je objavila ovu novu sliku sa svojim dečkom na Instagramu:

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Milijana Božić 👸 (@lana_bozic__) дана

 

Reakcije na njenu objavu nisu izostale ni ovog puta. Mnogi su aludirali na to da je njihova veza apsurdna i da je razlika u godinama prevelika da bi njih dvoje bili par. Pored toga što su je nazvali ludom i sponzorušom, komentari nisu bili blagi ni prema njemu.

Ovo su samo neki od komentara:

"Ti si bolesna bre devojkoooo ludača"

"Ova devojka je ta koja ima psihički poremećaj, deda je izlapeo i mator i njega boli uvo za sve, ja mislim da on nije ni svestan šta radi i sa kim je.. Ova bolesna ćurka treba na lečenje pod hitno!"

"Bruka ženskog roda, fujj"

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Milijana Božić 👸 (@lana_bozic__) дана

 

ta te briga, on kad prođe ,kad napuniš 65 god ti, nasledićeš njegovu penziju.takav zakon je sad..strpi se čekaj do 65-e i imaćeš njegovu penziju, prije toga ništa i uživaš ko sad što uživaš haha

Ima i onih koji su na strani ljubavi pa brane ovaj par.

"Meni je samo hit što svi pljujete i komentarišete kao da će to nešto da promeni kod njih. Bre batalite. Ako su bolesni, neka ih.. Ako se vole, neka ih... Šta vam puca ku*ac šta neko drugi radi... Svašta... Samo zabijate nos gde mu nije mesto. Nije vaš život i tačkaaaaaaa."

VIDEO: "Bez starca nema udarca" ili... Kako su Milojko (74) i Milijana (21) podelili Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лука

    19. mart 2019 | 17:15

    Заборављате да Милојко има не само децу већ и унучад.Да је нашао себи млађу да испуни себи жељу и постане отац по први пут у животу не би никоме гледао у године.А Милојку и свим сличним који већ имају децу би поручио да је боље и поштеније да брину о својој деци и унучади уместо што јуре млађе сојке.

  • Nesa CZ

    19. mart 2019 | 14:30

    A zašto brutalni napadi... Mi Srbi, odnosno svi balkanci, mnogo volimo da vodimo brigu o tuđim životima, o tuđim odlukama... Aman ljudi, gledajte malo sebe, pustite druge da žive onako kako im odgovara...

  • Марина

    19. mart 2019 | 15:52

    Имам другарице које признају да су се гадно опекле што су пошле за мужеве које имају фамилију сву на броју, оца, матер, бабу, деду, брата..! И живот проводе бише угаћајуђи њима него своме мужу и детету. Овако Миљана бави се само са својим мужем. И тако моху више времена и пажње посветиуи једно другоме.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA