Evo kada je prihvatljivo da raskinete sa nekim preko poruka

Iako nismo za to, raskid preko poruka nekada je sasvim u redu

  • 3

Raskid nikada nije lak ni za jednu od strana, a način na koji raskidate sa nekim mnogo govori o vam, zbog čega savetujemo da ipak izbegavate raskid preko poruka.

Ipak, postoje nekad situacije u kojima je to skroz u redu. Ovo su neke od njih.

Izašli ste manje od 4 puta na dejt

Foto: Pixabay.com

Cela poenta raskida licem u lice jeste u tome da objasnite jedno drugom zašto niste kompatibilni. Kada raskidate ovako onda bi razgovor mogao da bude od pomoći oboma. Ali, kada ste izašli na svega tri dejta vi se međusobno ne poznajete i ne poznajete jedno drugo toliko dobro da vam ovakav razgovor može pomoći da se sredite. Kada je veza tek na početku, onda je raskid preko poruke ipak ne tako veliko zlo.

Želite da vas osoba sa kojom raskidate mrzi

Činjenica je da ukoliko pošaljete poruku raskida sa osobom sa kojom ste se videli više od 4 puta, onda očekujte da vas ta osoba zamrzi. Ukoliko ne želite da ostanete u dobrim odnosima sa osobom sa kojom raskidate onda ćete oboma učiniti uslugu.

Bolji ste u pisanju nego u razgovorima

Foto: Pixabay

Istraživanje iz 2017. godine pokazalo je da je ovo način da budete direktniji i hladniji. Ovako se možete bolje i smirenije izraziti, ali ćete tako izbeći i negativnu reakciju osobe sa kojom raskidate.

Razmišljate o izbegavanju

Iako je izbegavanje jako ružno, možete i to izbeći. Uvek je bolje obratiti se makar i pismeno nego li izbegavati osobu sa kojom ste do juče bili u vezi. Smognite hrabrosti i javite se osobi sa kojom želite da raskinete.

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Barbara

    23. mart 2019 | 13:57

    Jadno je! Porukama! Pogledaj u oči i kaži! Kukavice to tako rade! Fukare! Neljudi!

  • uzas!

    26. mart 2019 | 10:47

    postoje i situacije u kojima druga strana nije ni zasluzila taj luxuz da joj bilo sta kazete a kamoli objasnjavate ili pisete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA