"Treba sačekati pravu osobu": 32-godišnja veganka odlučila je da nevina uđe u brak i objasnila zašto je rešila da toliko čeka na pravog muškarca

Danas sve više devojaka odlučuje da ne upadne u šablon ponašanja koji je karakterističan za moderno doba

  • 13

Zgodna, mišićava i zategnuta YouTube zvezda Kristina Kariljo-Burkam otkrila je zašto je rešila da svoju nevinost sačuva za brak.

Poznata blogerka zabavlja se sa dečkom Kešom već godinu i po dana, ali je sačuvala svoju čednost. Tvrdi da nije frigidna i da je privlači seks kao i sve ostale.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели YouTube: FullyRawKristina 🍉 (@fullyrawkristina) дана

Ona ima preko milion pratioca,  a objavljivanjem videa sa Balija u kome objašnjava svoju odluku otkrila je da svako može da ima intimnu vezu koja se neće zasnivati na seksu.

Odrasla je u ortodoksnoj porodici pa je naučila da uvek postupa ispravnp. Ona želi da sačuva nevinost za brak jer je to u njenoj tradiciji normalno. Želi da podrži sve koji osećaju pritisak društva u kome se propagira seks u mlađim godinama. Ona insistira da prvi put treba da se desi onda kada je devojka u potpunosti spremna na to.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели YouTube: FullyRawKristina 🍉 (@fullyrawkristina) дана

U potrazi je za dubokom emotivnom povezanošću sa čovekom koji će joj biti prvi. Poslednjih 13 godina jede samo voće i povrće i kaže da joj takva ishrana dozvoljabva da vodi potpuno čist život. Ona je imala dosta momaka, ali nije želela da ima seks sa njima dok ne bude spremna. Verena je za Keša koji je takođe postao vegetarijanac kada ju je upoznao.

- Intimni život je nešto lično i nešto što treba negovati. Trebate da ležete u krevet i budite se pored nekog posebnog jer je život previše kratak da biste ga trošili na loše veze i prazne ljude, poručuje ona.

(Telegraf.rs/bigpicture.ru)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA