≫ 

Aleks Rodrigez je pohvalio svoju buduću ženu tako da cela javnost čuje, a Džej Lo se samo smejala (FOTO)

Dženifer Lopez ovih dana baš cveta od sreće, a za to je zaslužan njen verenik Aleks Rodrigez

  • 1
Dženifer Lopez, Džej Lo, Aleks Rodrigez Foto: Instagram/jlo

Aleks Rodrigez nastavlja da iznenađuje verenicu Dženifer Lopez, pa joj je ovaj put javno uputio najtoplije komplimente koje je mogla da čuje. Džej Lo je ovih dana baš zadovoljna i to se vidi.

Aleks Rodrigez se pohvalio svojom verenicom na društvenim mrežama i to nije promaklo njihovim fanovima.

43-ogodišnji bivši bejzbol igrač je u nedelju iskoristio Instagram da bi pokazao lubav prema svojoj verenici Dženifer Lopez. On je postavio sliku i napisao poruku vezanu za pevačicin i glumicin novi film "Hustlers" koji je juče počela da snima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Na slici se vidi sreća ovog popularnog para koju pokazuju širokim osmehom. Rodrigez grli svoju verenicu i ljubi je u glavu čime joj pokazuje svoje iskrene emocije.

- Ova divna žena sutra počinje da snima svoj novi film "Hustler". Neću da kvarin izbnenađenje, ali jedva čekam da je vidite u potpuno drugačijem izdanju, kako se pretvara u sasvim drugačiji lik. Radila je jako puno u zadnje vreme. Drago mi je što smo imali mali odmor pre njenog sledećeg projekta. Volim te, ljubavi i nastavi da sijaš, da letiš visoko i da nas sve inspirišeš - napisao je ispod slike Aleks Rodrigez.

Prema informacijama iz stranih medija, "Hustler" je zasnovan na članku iz Njujork magazina koji govori o grupi striptizeta koje smišljaju plan kako da ukradu milione od svojih bogatih klijenata sa Vol Strita.

Film će biti u bioskopima 2020. godine, bar je tako po planu.

Printskrin: Instagram/arod

Rodrigez i Lopezova su se verili ranije ovog meseca posle dve godine zabavljanja. Iako im je veza drugo trajala, bliski prijatelji para kažu da je Džej Lo bila šokirana veridbom na plaži koju je organizovao Aleks. Iako su pričali o braku, Dženifer nije ni na kraj pameti bilo da će je dečko zaprositi baš na ovom odmoru, baš taj dan.

Oboje su i ranije bili u braku, pa se veruje da su ovaj put dobro razmislili o svojim odlukama.

VIDEO: Ako želite dobro da se oznojite bacite se na novi fitnes izazov seksi Džej Lo

(Telegraf.rs / msn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uzas!

    26. mart 2019 | 16:21

    iznenadio je preko instagrama! 40 banke a ovamo trci na internet da postuje...nomofobi oboje, ovisnici o drustvenim mrezama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA