≫ 

On ima 103 godine, ona 100, zajedno su 82 godine i sada otkrivaju svoje najbolje savete za srećan brak

Predani suprug koji ima 103 godine i dalje voli svoju ženu koja ima punih 100

  • 5

Dok slave 82-godišnjuicu svog braka, srećni par daje savete mladima kako da dožive istu sudbinu. Evo šta kažu kako da imate zdrav, srećan i uspešan brak.

D.V. Vilijams (103) i njegova žena Vili (100) iz Severne Karoline su 31. marta proslavili svoju jubilarnu 82. godišnjicu braka. Povodom toga su im njihova ćerka i unuka organizovale specijalnu zabavu.

One su se potrudile da u jednoj baptističkoj crkvi organizuju okupljanje gde je srećni par mogao da podeli mladima i svima onima koji su želeli da čuju savete za uspešan brak i dug zajednički život.

Kasnije su otišli u restoran gde je 115 zvanica uživalo gledajući ove stare, ali još uvek vitalne ljude, pune života, kako se istinski osmehuju i zabavljaju.

Tajna koju je Vili otkrila o uspešnosti braka na prvu loptu nije velika stvar, ali ako se zamislite jako je teško ostvariva. Ona je rekla - samo budite ljubazni jedno prema drugom.

Printskrin: WSOC TV

- Mi se nikada ne raspravljamo i ne svađamo. Ukoliko ima nekih nerazumevanja, mi jednostavno pređemo preko toga - rekli su Vilijamsovi.

Njihova unuka je istakla da je samo pogled na ovako skladan bračni par dovoljna inspiracija da istrajete i budete srećni sa svojim partnerom.

- Oni pričaju, vole se i rade sve zajedno - kaže B. DŽ. Vilijams-Grin.

Par je potvrdio da mnogo vremena provode zahedno čineći sebi mala, sitna zadovoljstva.

- Gledamo filmove, ali čak i slažemo puzle zajedno - kažu Vilijamsovi.

Printskrin: WSOC TV

Njihova priča počinje 1935. godine u Severnoj Karolini. Venčali su se dve godine kasnije, jer su jednostavno znali da su jedno za drugo. Preživeli su Drugi svetski rat, rasna previranja i Veliku depresiju (finansijski krah), kao i mnoge druge teške životne stvari, ali ih ništa nije razdvojilo. Naprotiv, spojilo ih je.

- Mi nismo imali problema zbog boje kože i mogli smo slobodno da radimo i živimo. Nismo imali mnogo, ali smo to lepo raspoređivali. Sve odluke smo donosili zajedno i onda nikada nije moglo da bude krivca za bilo šta - jasni su Vilijamsovi.

Njihov pastor D.K. Ferguson je istakao da je divno što je imao čast da ponovo proživi njihov brak kroz ovu proslavu i da je uopšte čast poznavati tako srećan par.

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA