≫ 

Zvezde nisu na njihovoj strani: 4 horoskopska znaka koja se uvek zbune na prvom sastanku

Na uspeh ili katastrofu na prvom sastanku može da utiče i horoskopski znak u kojem ste rođeni

  • 2

Vaš horoskopski znak može da odredi kako ćete da se ponašate na prvom sastankude. Ova četiri horoskopska znaka imaju najveću šansu da uprskaju stvar.

Koliko god da vežbate, čini vam se da vam taj prvi sastanak nikada ne ide. Jednostavno niste stvoreni za to.

Bilo zbog sramežljivosti, ćutljivosti ili tromosti, pripadnici ova četiri znaka imaju najveće šanse da uprskaju stvar na prvom sastanku. Ne uzimajte im to za zlo i dajte im drugu priliku.

Rak

Foto: Pixabay.com

Rakovi se na prvom sastanku osećaju prilično zbunjeno i bespomoćno. Osećaju nelagodnost kada skupe hrabrost da se upoznaju sa nekim ko ne pripada uskom krugu bližnjih u kojem se inače kreću. Nastoje to da prikriju distanciranim, nezainteresovanim stavom i ćutnjom. Praviće se da se dosađuju čak i ako je sagovornik zanimljiv. Sigurni da su uprskali stvar, pa će uveriti sami sebe da to ionako nije prikladna osoba za njih.

Devica

Device na prvom sastanku mogu da budu toliko suzdržane da drugoj strani neće biti jasno gde je problem. Sputava ih pomisao da njihova simpatija uvažava svaku njihovu reč, kretnju, frizuru i komad odeće. Pažljivo razmišljaju o onome što će izgovoriti pa prave duge pauze u razgovoru. Nakon nekoliko ćutljivih epizoda otići će u drugu krajnost pa će reći nešto neprikladno, a potom će se opet povući u sebe.

Ribe

Ljubavne kombinacije ovih horoskopskih znakove se uvek tragično završe Foto: Pixabay.com

Romantična i hiperosetljiva crta koja ih krasi na prvom sastanku lako će izmaći kontroli i prilično će zbuniti njihovu simpatiju. Riba svojim emocionalnim ispadima može navesti sagovornika na pomisao da nije u najboljem psihičkom stanju. U jednom trenutku će briznuti u plač jer ju je neko podsetio na bivšu ljubav, ali ubrzo zatom će zapevati pa iz čista mira i prasnuti u smeh.

Bik

Njihov prvi sastanak će prerasti u debakl ako njihova pratnja želi u kratkom vremenu da obiđe brojna mesta, skače s aktivnosti na aktivnost (šetnja, hrana, biljar, ples...) i tera Bika da se brzo otvori. Sastanak bi mogao da krene u pogrešnom smeru i ako je druga strana zakasnila. Pouzdani i tačni, Bikovi će doći na vreme, a ako njihova simpatija kasni više od deset minuta, postaće mrzovoljni i biće ukočeni sve vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA