≫ 

Otkriveno šta je princ Vilijam rekao o Megan Markl - da je Hari zbog toga potpuno pobesneo

Novi problemi u kraljevskoj porodici

  • 0

Čini se da ne može da prođe puno vremena a da se ne otkrinje neki novi detalj u vezi sa sukobom princa Vilijama i princa Harija.

Sudeći po najnovijim glasinama, ceo sukob počeo je zbog toga što Vilijam nije pružio punu podršku Harijevoj vezi sa Megan Markl, a magazin People sada tvrdi da ima nove, dramatične, detalje ovog raskola.

Kraljevski izvor tvrdi da je tenzija između prinčeva eskalirala kada je Hari rekao svojoj porodici da želi da oženi Megan Markl nakon samo godinu dana zabavljanja.

Foto: Tanjug/AP

Što je prilično brzo, pogotovo ako u obzir uzmemo podatak da je Vilijam čekao oko 8 godina pre nego što je stao na ludi kamen sa Kejt Midlton.

Sudeći po People magazinu, Vilijam je upozorio Harija da se stvari kreću isuviše brzo, zbog čega je on ostao besan i povređen.

Sa druge strane, njihovi zajednički prijatelji izjavili su da im tvrdnje da su Vilijam i Kejt neprijateljski nastrojeni prema Hariju i Megan ne zvuče kao nešto što bi oni uradili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA