≫ 

Ima milione, izgleda prelepo, a ne može da nađe dečka iako mu nudi 70.000 evra džeparca (FOTO)

Najmlađa loto dobitnica je dobila bogatstvo, ali ne i sreću

  • 12

Postala je najmlađa loto dobitnica, a samim tim i bogatašica "teška" preko milion evra. Ipak, ne može da nađe dečka i to već godinu dana, a ne fali joj ni lepota. U čemu je to problem?

Džejn Park (23) iz Edinburga, 2013. godine je na lotou dobila milion funti (1.150.000 evra), ali ta sreća je izgleda nije kasnije pratila u ljubavnom životu.

Na Twitter-u je podijelila objavu u kojoj je pisalo - Dan 362 bez seksa: Izašla sam napolje i trčala u japankama samo da bih se podsetila kako to zvuči -

Poslednje dve veze, s bivšim fudbalerom Dandija Džordanom Pigotom i takmičarom u "X Factor-u" Semom Kalahanom, su se raspale i otad Džejn traži novog partnera.

Nakon objave, Džejn je primila niz poruka od svojih pratioca, a mnogi su je uverili da će na vreme pronaći pravu osobu.

- Džejn, ti možeš da osvojiš bilo kog čoveka na svetu jer si divna devojka - napisao joj je korisnik Twitter-a "Brian Mcmonagl".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jane Park (@janeparkx) on

Drugi je samo komentarisao - O, Bože", a treći, "Alessandro Cozzi", se našalio s brojem dana koje je napisala u objavi, pa joj je odgovorio da je za još samo tri dana čeka velika nagrada.

U međuvremenu, četvrti je odlučio da iskuša svoju sreću i zatražio je njen broj telefona.

Prošle godine, u pokušaju da pronađe "gospodina pravog", Džejn je napravila internet stranicu na kojoj je tražila da joj se jave svi muškarci koji bi izašli s njom na sastanak. Uz to, odabraniku koji bi joj se svideo je ponudila i godišnji džeparac od blizu 70.000 evra.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jane Park (@janeparkx) on

U prvih 24 sata, više od 10.000 muškaraca se prijavilo u nadi da će biti odabrani. S obzirom na njenu objavu, čini se da ni to nije upalilo i da je i dalje sama.

Nakon što je postala najmlađa britanska dobitnica na lutriji, Dejn se nije ustručavala da troši osvojeni novac, pa je tako završila na naslovnicama mnogih časopisa jer je "bacala" ogromne svote novca na sve i svašta - od estetskih hirurgija do luksuznih putovanja.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jane Park (@janeparkx) on

Otad je potrošila preko 58.000 evra na razne estetske korekcije, uključujući brazilsko podizanje stražnjice i uvećanje grudi.

Ipak, milionerka je nedavno otkrila da joj je bogataški život dosadan i da razmišlja o tome da se zaposli. Nakon povratka s odmora u Španiji napisala je na Twitter-u da bi volela da počane da radi, na primer kao šankerka.

VIDEO: Da li je ona najveća prevara u istoriji seksi devojaka?

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA